Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más sem tud emiatt szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sem tud emiatt szexelni terhesen?

Figyelt kérdés

Az elején gyönyörű volt a bőröm, semmi probléma nem volt vele, amióta beléptem a harmadik trimeszterbe tele van a hasam és a combom striákkal, pedig nem híztam sokat, sőt. Ez akkora szorongást kelt bennem, hogy nem kívánom a szexet, saját magamtól undorodok és nem tudok a férjemmel egyszerűen lefeküdni. Más is így érez? Mi a megoldás erre?

(Kenem mindennel és szedek rá minden szirsz@rt....)

máj. 9. 16:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadod hogy terhes vagy és az ezzel jár.
máj. 9. 16:15
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
#1 én még nem voltam terhes, de ez nem ilyen marha egyszerű egy olyan nőnek, akinek fontos a jó külső. Mondjuk aki ennyire nem tudja elfogadni a testi amortizációt, ami a terhességgel, gyerekkel jár, az inkább ne is vállaljon🤷🏼‍♀️Mert bizony ezt lehetett előre sejteni.
máj. 9. 16:19
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ez annyira furcsa: megundorodni magadtól a striák miatt? A franc se érti.
máj. 9. 16:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes,engedd el a szorongást..
máj. 9. 16:33
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Van nálatok villanykapcsolo? (Vagy csak örökmécses van?)
máj. 9. 16:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerek után sajnos nagyon szét repedt a hasam és nem is olyan feszes. Lehettem én bármivel.

Eddig még egy pasi sem mondta hogy csúnya. Én szégyellem de a pasik mégis oda vannak érte.

Fogadd el magad ne izgulj rajta. Szülés után úgyis visszább húzódik és halványodik is.

máj. 9. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
*kenhettem bármivel.
máj. 9. 16:35
 8/19 anonim ***** válasza:
46%
Tehát nem is a párodat zavarja, hanem téged? Akkor egy ilyen tökéletes testnek nem lett volna szabad teherbe esnie.
máj. 9. 17:33
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!:)

Sajnos előtte sem volt tökéletes testem, mivel sosem voltam egy vékony alkat, viszont striáim sosem voltak, emiatt sem gondoltam erre a terhességem előtt.

5- ös: Mi zseblámpával szoktunk itthon fényt csinálni.

máj. 9. 17:44
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
#9 bár neked ez már késői tanács, de a gyerektémába ne úgy vágjon bele az ember, hogy azt hiszi, vele csak a jó részei történhetnek meg. Akkor kell belevágni, ha elfogadod a legrosszabb lehetőségeket is: végig hányás, striák, vizesedés, hízás, hajhullás, nehéz szülés, neadjisten egy beteg gyerek és még sorolhatnám a kismillió esetleges szarságot…aki ezek tudatában is belevág, na az van felkészülve. Mindenki azt hiszi, hogy “jaj velem ez úgysem történhet meg”. Aztán jé, mégis🤣
máj. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!