Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért élvezett el ennyiszer mert ő is imádja a szexet velem?
Van egy férfi akivel néha összejarunk ,25 éves.
Tegnap szexeltunk, Kb 2 perc múlva elelvezett de rá 2 percre ismét kő kemény volt neki.
Utána Kb 3 percig bírta, ismét elelvezett ,és utána volt még egy menet.
Azért állt fel neki újra és újra és újra egyből élvezés után mert szexuálisan nagyon vonzódik hozzám vagy csak azért mert már hetek óta nem szexelt ?
Utána még megkerdezte hogy " ennyire szereted a szexet velem ? " gondolom látta rajtam hogy nagyon élvezem és szeretem.
Privatot nem kérek, mással nem fekszem le soha.
Fiatal vagy még, nem tudod milyen a jó szex, de segítek: nem ilyen.
Ha pedig a pasi azt hiszi, hogy élvezhető a 2-3 perces farka, akkor egyenesen idióta.
27N
Azért keményedik fel újra pár perc után mert fiatal és ilyen beallitottságot "örökölt".
Semmi köze hozzád.
Az a kérdés meg a végén nevetséges. Mintha pár perces menetekre büszke lehetne. Tartott 10 percig az egész szex?
#16!
Nem tapasztalat. Írsz egy számodra megfelelő kommentet és le vagy hurrogva és pontot a. De te úgy látom magadra ismertél!
16 vagyok. Igazad van, magamra ismertem. A férjem egy szerencsétlen lúzer, de jó apa és jó lelki társ, emiatt nem válok.
A testi örömöket már jó ideje máshol találom meg
Hitegesd magad ezzel.
Majd mikor egyszer valaki elkap és úgy istenesen megk.fél, majd megtudod mi a jo szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!