Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfi ennyiszer kívánja a sz@past?
Figyelt kérdés
Napi többször igényli, általában már így indul a nap. Szex is van. Ott is jól teljesít, sokáig bírja.
Szívesen megteszem neki, csak furcsa hogy ennyire odavan ezért.
Más is van így?
N
márc. 6. 08:37
3/32 anonim válasza:
Volt ilyen barátom, igen lehetséges. L.
6/32 anonim válasza:
Én napi 3x csinalom a baratomnak.
Reggel úgy keltem.
Ebednel.
Es este is.
7/32 A kérdező kommentje:
6:
Én is 2-3x biztos csinálom neki. Egy idő után átengedem az irányítást:)
márc. 6. 08:54
8/32 anonim válasza:
Én is szeretem, de valahogy sose tudok szimplán a szopástól elmenni, szóval nálam ez nem szerepel ilyen fontos helyen. 🤣🤣
Van két haverom, ők szintén olyanok, hogy napi 3-4 szopást igényelnek.
Szóval simán lehetséges ennyire kívánni ezt!
36/F
9/32 A kérdező kommentje:
4:
30 fölött vagyunk mindketten
márc. 6. 08:55
10/32 anonim válasza:
Jó neked. Ha vele kelsz és melletted az ágyban bármikor rá teheted a mancsod és este is, az klassz dolog. Nincs is annál jobb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!