Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha csak ennyiszer szexelunk?
Sziasztok!
Állandóan felmerül bennem egy kérdés. Régebben, amikor csak suliztam és kamasz voltam, azért kétnaponta a kívántam a szexet az aktuális barátommal.
Jelenleg már fiatal felnőtt vagyok, egyetemre járok és dolgozok mellette, albérletet tartunk fenn a párommal(ő is egyetemista és dolgozik). Nagyon megvan köztünk a kémia, imádom az illatát és csak úgy néha simizni/taperolni, de ha szexre kerül a sor, az heti 1 max 2… és az viszont nagyon jo. Maximum 2-3 lenne nekem az ideális egy héten, a paromnak elég az 1-2, de ebből nem szokott probléma lenni.
A baj inkább azzal van, hogy mindenki mondja, fiatal korában napi ötször meg heti 80x szexelt és hogy ha egy kapcsolatban nem ez van, akkor az sz@r, a felek nem szeretik egymást, és ezek miatt kezdem rosszul érezni magam… tényleg ennyire kevés lenne az a heti 1-2 ?
23N és 24F
Lehet, hogy ti ilyenek vagytok.
Beszéld meg vele.
2#
Neki nem ideális mert a lány többet akkar!
Szerintem nincs veletek gond jó szex és 1-2 nem sokkal több 2-3 / heti/!
Ha többet akarsz kezdeményez!
De elég sűrű életek van !
A kapcsolat elején természetesen gyakoribb volt, akkor pont nyár volt, tehát suli nem volt és még nem dolgoztunk.
Szerintem ez nem egy áthidalhatatlan különbség, ami miatt szakítani kellene vagy ne illenenk egymáshoz, de mégis zavar, hiszen ilyen fiatalon valószínűleg nem ez az átlag…
Heti 2 normális.
Ha több időtök lesz, talán többet is szexeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!