Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyiszer el lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyiszer el lehet menni egy menet alatt?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt férfiaktól hogy a párjuk egy menet alatt 8x-10x elszokott menni, és az a poén hogy a nők is ezt írják (vagy legalábbis annak adják ki magukat) hogy 4x-5x biztos elmennek egy aktus alatt!

Basszus, én imádom a páromat, de örülök annak az egy orgazmusnak amit elér! És nem is tudom hogyan lehet többször elmenni, ha elmegyek, utána már rossz érzés ha tovább csinálja...De az a jellemzőbb hogy ő megy el előbb aztán rásegít kézzel, szájjal hogy nekem is legyen orgazmusom.

Ha tényleg igaz amit az itteniek írnak, hogyan csináljátok? :S

2017. nov. 17. 00:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicces h ense ertettem de fiu vagyok! Viszont a mostani baratnomert ugy oda vagyok h egy menet alatt 3 x elveztem el multkor ugy h piheno nelkul en is meglepodtem😂😆
2017. nov. 17. 00:42
 2/17 A kérdező kommentje:
A pasik könnyebben elmennek, de én most a nőkről beszéltem. Hogy sikerül annyiszor elmenniük?
2017. nov. 17. 00:43
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy sikerül nekik, hazudoznak, nagyot akarnak mondani. A legtöbb szerintem még egy jót nem élvezett életében.
2017. nov. 17. 00:55
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Fiú vagyok. Minden az ütemezésen múlik, és a pózokon. A Párom pl. csak 2 fajta pózban tud elmenni, a többiben meg csak "jó neki". Amikor elmegy, akkor kivárok, lassabb ütemre váltok, vagy megállok, de nem veszem ki a fegyvert. Kb 2-3 perc múlva újra próbáljuk megint szép lassan indulva. Olyankor a második, harmadik gyorsan összejön.
2017. nov. 17. 01:15
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
Az én párom azt mondja, hogy 20+ orgazmusa is van egy-egy jobban sikerült menet alatt. Ő azt mondja, egyrészt azért, mert tényleg figyelek arra, hogy neki is jó legyen, előjáték, minden, passzol az intim méretünk, kitöltöm, de 1-2 póz kivételével fájdalom nélkül vadulhatunk is, meg teljesen megbízik bennem, és szeret, emiatt tudja ennyire elengedni magát velem, és átadni az érzésnek. Másrészt meg azt mondja, hogy sokat maszturbált régen, és "megtanulta" az orgazmust, és nem is érti a többi nőt, hogy miért nem veszi a fáradtságot, hogy kitapasztalja a saját testét, abból csak jó származhat mindkét fél számára.
2017. nov. 17. 01:49
 6/17 A kérdező kommentje:
20 felett? Ezt te se gondolod komolyan, ez már tuti kamu...
2017. nov. 17. 01:55
 7/17 anonim ***** válasza:
21%

Létezik ilyen.

Én se hittem benne, amíg meg nem ismertem a mostani Páromat. 1 éve vagyunk együtt, de éjjel-nappal tudnék vele szeretkezni. Nem sok tapasztalatom van egyébként, de az előző kapcsolataimban nem is érdekelte a férfit, hogy elmegyek e vagy sem.. vagy legalábbis nem nagyon.

De a mostani párommal alapból sokkal bensőségesebb a kapcsolatunk, mint eddig bárkivel, nálam tuti ez van a háttérben. És igen, 8-10 alkalommal is elmegyek akár. :D A poén meg az, hogy egyébként nincs nagy mérettel megáldva. :)

25N

2017. nov. 17. 03:36
 8/17 anonim ***** válasza:
A maszturbálásos dologba is lehet valami, én elég sokszor csinálom így is. :D
2017. nov. 17. 03:36
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Bizony van ilyen és az ilyen hölgy egy kincs. szerintem ez egy adotság nem pedig gyakorlás kérdése.az én párom minden alkalommal sokszor élvez egymás után. Az első kicsit nehezen jön de utánna egymás után. párszor eljutottunk a bizonyos squirtig is. Viszont volt barátnőm aki már az elején kijelentette bármit is csinálok vele nem fog sikerülni. Na az nagyon gáz volt
2017. nov. 17. 04:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csaj függő, ha nem vagy tök béna, meg topa, akkor sima ügy lehet. Nem akarom a palikat lehúzni, de ez csak 50%-ban a mi érdemünk.....
2017. nov. 17. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!