Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell biztonságosan gumival szexelni ha egymás után több menet következik?
Például olyanra gondolok, hogy: a lány orállal kielégít. Ezután én kényeztetem majd amikor ismét képes vagyok az "akcióra" akkor kicsit rásegít kézzel, szájjal majd felhúzom az óvszer... IGEN ÁM DE! Ha a péniszem még spermás (miután letöröltem zsepivel marad ott nemigaz?) és megfogom az egyik kezemmel (vagy a párom) aztán véletlenül a pinájához nyúlok vagy simogatom neki? Szóval ilyenkor mire kell vigyázni?
Bocs a hlye kérdésér :(
Az mennyire ünneprontó lesz,amikor bejelentitek a szülőknek,hogy terhes a csajod..
Mosd csak meg,az a biztos.
A kérdező tudatlan, parázós, a korábbi válaszolók meg csak rásegítenek a hülyeségükkel.
Igazából tök mindegy az egész, kérdező. Az összes gyerek úgy születik mint Jézus Krisztus vagy Anakin Skywalker születtek, tehát szűznemzéssel. Akármennyit mosod a kezed, ha elég időt vagytok együtt, akkor is teherbe esik a másik.
És az a durva, hogy nem mondtam nagyobb fa szságot, mint az előttem írók, akik szerint ha megfogod a farkad kézzel, aztán megfogod a kézzel a lány pináját, attól terhes lehet.
Utolsó.
Nem kell buzdítani a kérdezőt.Nagyon jól tudjuk,hogy a "megfogom a pináját" szitut fogja követni a "feldugtam az ujjam a péjébe"..Aztán egyre bátrabb lesz..
Meg kell előzni a bajt,és elővigyázatosnak kell lenni,senki nem mondta,hogy attól terhes lesz valaki,ha megfogják a nemi szervét spermás kézzel,de nem kell kísérletezgetni.
A hímivarsejtek a testen kívül nagyon hamar elpusztulnak. Ha húsz percen át a tenyereden hordozod őket, garantáltan nem élik túl.
A biztonság kedvéért fújkáld, ahová kifolyak, hogy megszáradjanak, és utána le lehet morzsolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!