Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyiszer el lehet menni egy menet alatt?
Sokszor olvasom itt férfiaktól hogy a párjuk egy menet alatt 8x-10x elszokott menni, és az a poén hogy a nők is ezt írják (vagy legalábbis annak adják ki magukat) hogy 4x-5x biztos elmennek egy aktus alatt!
Basszus, én imádom a páromat, de örülök annak az egy orgazmusnak amit elér! És nem is tudom hogyan lehet többször elmenni, ha elmegyek, utána már rossz érzés ha tovább csinálja...De az a jellemzőbb hogy ő megy el előbb aztán rásegít kézzel, szájjal hogy nekem is legyen orgazmusom.
Ha tényleg igaz amit az itteniek írnak, hogyan csináljátok? :S
Hat, volt olyan pasi, aki ha fejre allt se tudott meg csak ugy rendesen felizgatni se, nem hogy kielegiteni. Amig volt olyan is, hogy gyakorlatilag a hangjatol, az illatatol vagy egy sima erintesetol is orgazmus kozeli allapotba kerultem es meg a farmer nadragom is atazott percek alatt.
Ahogy volt olyan is, hogy orultem annak is, ha 5 perc elojatek+10 perc dugas jutott, meg olyan is, hogy vegig szeretkeztem valakivel egy egesz delutant.
Igy tehat volt olyan is, hogy egyszer se elveztem el, meg olyan is, hogy 5x is.
Ez nagyon sok mindentol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!