Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélés segíthet a gyorstüzelésen?
Figyelt kérdés
Nem pusztán azért végeztetném el, amolyan vele járó plusz lenne ha segít.dec. 8. 22:26
1/14 anonim válasza:
Szerintem az inkább ront, ha valamit változtat. Bőr nélkül sokkal intenzívebb az inger.
2/14 anonim válasza:
Szex közben amúgy sincs a makkodon a fitymád?
3/14 anonim válasza:
Fityma nélkül elvileg érzéketlenebbé válik a makk (hosszú távon). Viszont ha egészséges vagy, ne metéltesd körül magad. Hány éves vagy?
4/14 anonim válasza:
Valamennyire segìt de pl volt egy olyan kapcsolatom ahol annyira szűk volt a hölgy hogy mondhatni pàr lökés utàn vége volt. Szóval van olyan hogy ígyis annyi inger éri hogy elsülsz hamar de nyilván ez extrém eset. Ha àtlag vaginàjú nővel vagy segìthet
5/14 A kérdező kommentje:
3, Régebben volt fitymaszűkületem és ez részlegesen de továbbra is fennáll meg a fitymafékem is viszonylag rövid és volt már hogy sérült. Szóval önmagában nem a gyorstüzelés miatt történne az egész, csak pluszba érdekelt. Egyébként 20.
dec. 9. 06:00
6/14 anonim válasza:
Nálunk nem segitett. Eü okokból lett metélve a férjem és azóta gyorstüzelő.
7/14 anonim válasza:
Azon segít, mert ha meglátják 50-50% az esély, hogy magára enged-e vagy nem...
8/14 anonim válasza:
#7 Hàt azon lehetne vitatkozni hogy melyik a "szebb". Egy szét trancsìrozott farok lehet még kevésbé vonzó mint egy kis szűkület. Sajnos nekem sem valami szép de mondjuk működik
10/14 anonim válasza:
Próbáld ki hátrahúzva hordani a fitymád!(ha tudod a szűkület miatt)
Kiderül,segít-e a gyorstüzelésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!