Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorstüzelés - Nők, mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelés - Nők, mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

ma 18:42
 1/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Tapasztalat? Bár 5,5 évig voltunk együtt, azokból a fél-1 perces menetekből nem igazán tudtam sajnos tapasztalatot szerezni.
ma 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Feltételezem, azóta sikerült már megtapasztalnod a hosszabb ideig tartó szexet.

Úgy értettem a kérdés, mik a tapasztalatok a férfiak kapcsán, mennyire jellenező ez a férfiakra a mai világban?

ma 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok nő, de a baráti köröm nő tagjai szerint két kategória van általánosságban, a gyorstűzelő, meg a fél 6, azaz lankad elég gyorsan.

Nyilván van pozitív tapasztalat, de ritkán hallok ilyet

ma 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy soha többet. Ez sokaknak nem fog tetszeni, de ez a férfi felelőssége. Nem a nőktől kell várni a csodát, elfogadást stb. Ha nekem van valami szexuális problémám, akkor minden erővel, ha kell szakemberekkel rajta vagyok a megoldáson. Nem feladom és sajnálatom magam, nem a másik nemet hibázatatom, nem a varázslatra várok. Mert de, ezen lehet dolgozni, lehet fejlődni.

Nekem is van ilyen exem, pár percnél nem volt hosszabb menet. Mindent megpróbáltam, türelmes voltam, igyekeztem. Soha egyszer nem volt kielégítő nekem, de elnyomtam, nem akartam megbántani. És egyre feszültebb is lettem persze. Egy ponton rájöttem, hogy én meg is szakadhatok, nem fogom tudni megoldani másnak a problémáját. Nem fogom többet a saját szexuális kielégülésem feladni mások miatt. Igen, mindenkinél megesik, hogy néha rövidebbre sikerül a menet, ezzel semmi gond nyilván. De minden alkalommal már igenis probléma. Főleg ha az illető más módon is lusta örömet okozni. Saját tapasztalatom tudom idézni: ő végzett, elfáradt, szex után nincs kedve nyalni. Utólag hülyének érzem magam.

ma 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Nekem csak kalandom volt ilyen sráccal. 2 ővel is. Összességében élveztem. Nyilván az elején volt meglepi, de jó volt
ma 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5 kapcsolatból egy volt ilyen.

Hamar dibtam.

ma 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
*dobtam.
ma 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én valamiért vonzom a gyorstüzelőket, 10-ből 8 ilyen pasim volt. Ha kompenzálták máshogy, akkor elmegy.
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!