Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemnek kevésbé kifinomult a szexuális kultúrája tapasztalaitok alapján?
Mivel csak egyetlen férfi szexuális kultúráját ismerem (magamét), de több nővel is voltam így csak azt tudom mondani hogy a nőké gyengébb/fejletlenebb
A hős
Szerintem ezt alapból behatárolják a hormonok és a neveltetés. A nő szubmisszív, a férfi domináns. A nő a culáger, a férfi a kőműves.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a férfiak közt több az olyan, aki abszolút híján van a tapasztalatnak.
Egál, mindkét nemnek bőven kellene még fejlődnie.
Leginkább azoknak akik akkora übercsászárnak érzik magukat és el vannak szállva maguktól. Na az a leginkább kerülendő kategória!
Eszembe jutott mégvalami! 👻👻👻
Szerintem ilyen téren (?is?) igaz, hogy a nők sokkal egyformábbak. Kevés köztük a virtuóz, és kevés az is akit inkább elfelejtenénk, mert olyan rossz volt vele.
Ez pedig elsősorban nem a tapasztalaton múlik, sokkal inkább az intelligencián. Azt mondják a nőknek fejlettebb az EQ-juk. Ez vitatható . Viszont IQ-ban nőknél kisebb a szórás.
A hős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!