Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt betegesnek gondoljátok? Menekülnétek ha ilyen pasival ismerkednétek meg?
Őszinte válaszokat szeretnék kapni!
Szeretem a csinos nőket. Magassarkú, szűk szoknyák, harisnya, combfix, selymes finom tapintású anyagok, body-k, latex.
Kedvelem az üveg szexuális segédeszközöket, szerintem különösen szépek!
Általában ha olyat látok, akkor néha megveszek ezt-azt, legyen ez ruhanemű, cipő, vagy segédeszköz.
Évek alatt összejött már néhány dolog, úgy 20 segédeszköz, 15 pár cipő, néhány fehérnemű, 30 ruhanemű és szoknya, 1 latex nadrág és egy cicaruha, ami latex hatású, meg 30 harisnya.
Ezekről tudom, hogy 100%-ig tetszenek nekem. Szeretném ha a nő, akivel majd összejövünk néha viselne ezek közül egyet-kettőt a kedvemért.
Lehet meredek és nem tartotok normálisnak. Nem tudom, nekem ezek tetszettek, szóval megvettem őket.
Igazból kíváncsi vagyok a véleményre, hogy egy nő így látatlanba minként reagál erre.
Szexualis segedeszkozbol kizarolag sajatot hasznalok ...
Amugy mi van ha nem jo a ruha a nore ???
És honnan tudod hogy a nődre jók lesznek majd? Ha a barátnődnek 39-es lába lesz, de te 37-es vagy 38-as cipőket vettél akkor már bukta az egész. Vagy ha S-es ruhákat vettél, az ő mérete meg M-es lesz. Melltartóban meg főleg hatalmas eltérések lehetnek.
Szerintem nem sok ész jutott, ha ilyenekbe nem gondoltál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!