Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt betegesnek gondoljátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt betegesnek gondoljátok? Menekülnétek ha ilyen pasival ismerkednétek meg?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat szeretnék kapni!

Szeretem a csinos nőket. Magassarkú, szűk szoknyák, harisnya, combfix, selymes finom tapintású anyagok, body-k, latex.

Kedvelem az üveg szexuális segédeszközöket, szerintem különösen szépek!

Általában ha olyat látok, akkor néha megveszek ezt-azt, legyen ez ruhanemű, cipő, vagy segédeszköz.

Évek alatt összejött már néhány dolog, úgy 20 segédeszköz, 15 pár cipő, néhány fehérnemű, 30 ruhanemű és szoknya, 1 latex nadrág és egy cicaruha, ami latex hatású, meg 30 harisnya.

Ezekről tudom, hogy 100%-ig tetszenek nekem. Szeretném ha a nő, akivel majd összejövünk néha viselne ezek közül egyet-kettőt a kedvemért.

Lehet meredek és nem tartotok normálisnak. Nem tudom, nekem ezek tetszettek, szóval megvettem őket.

Igazból kíváncsi vagyok a véleményre, hogy egy nő így látatlanba minként reagál erre.

2019. okt. 31. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
öregem,ha egyszer becsajozol lesz mit megmagyaráznod :D az is igaz hogy miután lehiggad,baromira örülni fog egy -egy jobb darabnak :D a helyedben pá márkásabb cuccot is megeresztenék...
2019. okt. 31. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Mikor milyet veszek.. általában S vagy L, lábbeliből pedig olyat, amelyik objektív a legjobban néz ki:) Van amiből egy 37-es arányosabb, szebb mint egy 38-as! Nem hiszem, hogy ezt magyaráznom kellene. Nem valakit öltöztetek, hanem megveszem ami tetszik, ha jó lesz xy-ra, akkor az külön öröm. Ha nem, és majd tetszeni szeretne nekem, akkor legalább ismerni fogja az ízlésemet.
2019. okt. 31. 19:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Akarom írni, S vagy M. :)
2019. okt. 31. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, neked nagyobb a női ruhatárad, mint az enyém!

15 pár cipő...

N

2019. nov. 1. 02:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hmm..ez picit betegesen hangzik ,viszont valahol izgató is :) én biztos nem menekülnék el ,hogyha látnám hogy amúgy nem egy őrült beteg fax vagy ,hanem értelmes stb .de nyilván ne ezzel kezdjél egy csajnál hogy egyből elmondod neki milyen gyűjteményed van :D lehet hogy megrémül és elmenekül
2019. nov. 1. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!