Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen kínos randi tapasztalai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kínos randi tapasztalaitok voltak?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 16:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem az jött el aki a képen volt

N29

2023. nov. 3. 16:24
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt közös témánk, percekig meg sem szólaltunk.

Büdös volt a srác szája.

Folyamatosan a melleimet nézte.

Megkérdezte a randi előtt hogyan osszuk el a számlát majd😅

2023. nov. 3. 16:31
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam egy sráccal, aki egy másik megyeszékhelyről jött el miattam. Előtte cseréltünk fotót. Nem volt annyira az esetem a kinézete, de gondoltam, egy próbát megér, hátha csak előnytelen a fotó. Azt állította, szokott túrázni. Gondoltam, akkor egy 5 km túra simán menni fog. Mikor élőben megláttam, már akkor éreztem, nem a fotó volt előnytelen, de még mindig reménykedtem, hogy talán nagyon jó fej. Ehhez képest állandóan lemaradt, amit én annak tudtam be, hogy talán nézni akar hátulról. Amikor visszafordultunk volna, akkor mondta, hogy neki ez nagyon kemény volt és különben is, álló farokkal jött mögöttem végig és akkor most legyen valami. Mondtam neki, ne haragudj, de nem. Persze megsértődött.
2023. nov. 3. 17:07
 4/32 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon tetszett a lány, simán odamentem hozzá, és elhívtam egy laza helyre vacsorázi, hogy majd dumálunk, aztán ki tudja... belement pár mondat után. És: francia hagymalevest kért... hagyma... első randin... azonnal lefagytam. Pedig szép és kedves volt...
2023. nov. 3. 17:46
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

A lány online tök kommunikatív volt, és okosnak tűnt. Aztán megnéztük egymás fb profilját hogy ne legyen neki meglepetés. Aztán élőben szerveztem neki egy állatkerti sétát (mert mondta hogy szereti az állatkertet, előtte egy kávézást, utána egy estebédet egy számomra kedves olaszos étterembe.

Mikor megérkezett puszi puszi, minden szuper. Aztán kínos csend. Mondtam hogy menjünk kávézni, azt mondta oké. Aztán mikor bent ültünk már akkor bökte ki hogy nem szereti a kávét és amúgy is laktózérzékeny.

Az állatkerten kb végigrohant. Kb az "aham" "az tök jó" mondatokkal kombinált végig. Látszott hogy köze sincs ahhoz amiről előtte tök jókat elbeszélgettünk.

Aztán az étteremben ami olaszos sült krumplit akart meg hambit, mert nem szereti a tésztás ételeket "csak a pizzát"

Szóval a csalódás vagy a ciki számomra az volt, hogy nyugodtan megmondhatta volna ha nem tetszik a program, mert előtte felvázoltam neki. De ráadásul fele annyira sem volt okos mint mutatta magát és semmi érdeklődést nem mutatott semmi iránt. Aztán amikor este mondtam hogy megyek haza akkor még marasztalni akart hogy "de miért mész ilyen korán el..?"

Szóval gáz és ciki volt vele az egész nap.

Alapból nem vagyok egy fukar ember, főleg ha közös programot szervezek, de az egész napot bánom, hogy pénzt adtam bármire

2023. nov. 3. 17:46
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ez egy korrekt randiterv volt, én méltányoltam volna.
2023. nov. 3. 17:54
 7/32 anonim ***** válasza:
91%

ma 17:54

Holnap szabad vagyok 🤷‍♂️ 😀

Bár az étterem azóta bezárt a kávézó meg eléggé elcsépelt, de jó idő esetén f*sza dolog állatkertezni

De viccen kívül. Én is annak éreztem és szarul esett hogy nem volt értékelve 😞

2023. nov. 3. 18:23
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedős oldalon jutottunk el oda egy hölggyel, hogy találkozzunk, mert nagyon jó fejnek tűnt.

Aztán kb. az első mondatoknál rátért, hogy ő orvosnak tanul és ez milyen megterhelő és nem mindenki tudná ezt utána csinálni, meg hogy csak ez a diploma ér valamit, minden más tanulmány csak arra szolgál, hogy az emberek többre tarthassák magukat, stb. Egy darabig hallgattam, aztán mikor elszakadt a cérna, akkor elmeséltem neki, hogy a négydiplomás édesanyám feleségül ment a szakmunkást végző édesapámhoz, aki egész életében a családfenntartó volt, mint vállakozó és hogy soha egy tiszteletlen szó nem esett közöttük. Majd megkérdeztem, hogy ha ennyire odavan a tudásával, akkor miért nem egy másik orvostanhallgatóval randizik? Mire válaszolhatott volna, fizettem és eljöttem. Utána írogatott még, hogy elnézést kér, meg rádöbbent, hogy bunkó volt és hogy találkozzunk, mert még senki nem volt vele ilyen őszinte.. de elengedtem.

2023. nov. 3. 18:52
 9/32 A kérdező kommentje:

SIGMA MOVE

2023. nov. 3. 19:28
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron találkoztam egy sráccal. Nagyon meleg volt és konkrétan seggszagot éreztem. El is jöttem hamar.

Tetszett a sztorid hármas! :)) Bár azt nem értem, hogy az hogy akar dugni akinek 5 km megterhelő :DD

2023. nov. 3. 20:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!