Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen kínos randi tapasztalai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kínos randi tapasztalaitok voltak?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 16:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan nekem kellett fizetni az ő kajáját is.

A másik meg az anyukája haza hívta

2023. nov. 4. 08:09
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer randiztam egy hapsival aki 28-nak mondta magát, de kiderült,hogy 35 (én akkor voltam 20). Elmentünk Sopronba a Károly kilátó egyik parkolójába beszelgetni, amit én valóban beszélgetésnek szántam azok után, hogy kamuzott a koráról és miközben épp valami sztoriban voltam ,mikor elnéztem felé, láttam, hogy ő épp veri a farkát, miközben én meg dumálok. Aztán mondtam neki, hogy sürgősen pakolja el és induljunk azonnal haza, mert ez így baromira tré. Nem győzött bocsánatot kérni,meg végig a hazauton fűzött,hogy találkozzunk még,mert olyan csinos és értelmes lány vagyok, de mondtam, hogy hanyagoljuk inkább egymást. Szóval le is zártam a dolgot, de azért ott akkor be voltam tojva, mert simán megerőszakolhatott volna ,mert nem volt körülöttünk senki sem.
2023. nov. 4. 08:29
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

Végre kiénekeltem egy randit - az első randit - álmaim nőjénél.

Találkozás, séta a Nagyerdőn. Gyönyörű és kívánatos volt, az idő szép, a környék csodálatos, páran sétáltak, futottak - mi meg beszélgettünk.

Egyszer csak éreztem, hogy 2 percen belül besz@rok, olyan hasmenés fogott el.

Iszonyú kínban voltam: WC vagy fél kilométerre, se papírom, se semmim, ez a Gyönyörűség meg ott várja hogy jó fej legyek.

Aztán eljött az utolsó perc: elrohantam egy fa mögé, és jött minden mint az árvíz. A velejáró hanghatásokkal.

Kikiabáltam neki, hogy haza is mehet, mert mára ennyi volt a "produkcióm"... És ő sarkon-fordult és el is ment.

Jól is tette, mert én szó szerint összesz@rtam magam.

Soha többet nem fogok frankfurti levest enni randi előtt!!!

2023. nov. 4. 08:33
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
13-as! Ez K*rva jó volt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣!!!!
2023. nov. 4. 08:36
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

13 - Húúú, így belegondolva is kiráz a hideg a szitutól, nem is tudom, hogy én mit csináltam volna a helyedben?

Valószínű ugyanezt...

Részvétem neked is és a csajnak is:D

2023. nov. 4. 08:51
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Bár ez kínos 13-as, de hidd el jól tette hogy lelépett. Úgyse számíthattál volna rá, ha már ennyitől kiakadt, ugyan is wc-zni mindenki szokott.
2023. nov. 4. 09:47
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

12-es!

Bátor dolog volt nem kiszállni a kocsiból.

2023. nov. 4. 11:11
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
12, miért parkoló? Miért nem séta nyilvános helyen?
2023. nov. 4. 11:15
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Ezért jó ha lányként van nálad egy kisebb kiszerelésű paprika spray.
2023. nov. 4. 11:20
 20/32 anonim ***** válasza:
92%

Online beszélgettunk egy csajjal, majd leegyeztunk egy konnyed kis kávét munkaido után rogton. Mondtam neki, hogy zold ingben leszek, a konnyebb felismerés miatt. Bejon a csaj, és koszonés helyett az volt az elso szava, hogy ez nem is zold ing. Semmi hello szia, stb. Egész végig beképzelten nézett, vegig halgatta a mondataimat, majd mindenbe belekotott. Nagyon kellemetlen volt a csaj. Megittuk a kávét teát, és mondtam hogy én éhes vagyok, mennék. Ot hazavittem, én meg orultem hogy legalább ugyesen végetért a dolog.

UI tényleg zold volt az ing :D

2023. nov. 4. 13:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!