Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kínos randi tapasztalaitok voltak?
Nekem van több sztori is, elég válogatós vagyok nők terén úgyhogy hamar rövidre zártam minden randit ahol úgy éreztem hogy a csaj nem érdemli meg az időmet.
1) Taliztunk, beültünk vacsizni egy helyre. Kihozták a kaját, csaj egyből 100 képet lőtt róla. Alapból már ez sem tetszett hogy minek fotózgat, de elég jó étterem volt, úgyhogy valamilyen szinten megértettem hogy miért olyan nagy szám neki hogy mit eszik épp vagy hogy néz ki az étel. Aztán a randi hátralevő idejében folyamatosan a telefonján lógott. Többször rászóltam hogy tegye már le egy kicsit mert baromira zavar hogy mással chatelget közben. Mindig bocsánatot kért, lerakta a telefont az asztalra, majd minden egyes értesítésnél újra elkezdett telefonozni. Hívtam a pincért, kértem a számlát és mondtam a csajnak hogy fizettem mindent, de én lelépek mert nekem ez így nem buli. Harmadik randink volt (nyilván eleinte nem vittem volna ilyen helyre randizni). Első két randin normálisan viselkedett, aztán lehet azt gondolta hogy mivel már a harmadik randi, viselkedhet ahogy akar. Eljöttem és letiltottam
2) Volt egy lány osztálytársam gimnáziumban aki elvileg mind az öt év alatt teljesen belém volt esve. Nekem nem volt az esetem, úgyhogy amikor egyszer elhívott randizni 11. osztályban, nemet mondtam. Miután elballagtunk gimnáziumból 1 év rádió csend volt. Aztán csak úgy a semmiből rám írt hogy nem-e akarunk összefutni, jön pár másik volt osztálytársunk is, megdumáljuk kivel mi történt az elmúlt egy évben stb. Erre igent mondtam. Mikor oda értem a találka helyre, közölte hogy igazából nincs semmi féle osztálytalálkozó, csak úgy gondolta hogy ha randira hívna, akkor nemet mondtam volna megint. Alapjáraton talán még bele is mentem volna dologba, de eléggé visszataszító volt hogy így próbált manipulálni, úgyhogy dumáltunk kb fél órát aztán egy kamu indokkal leléptem
3) Randi közben teljesen véletlenül összefutottam egy csajjal akivel régebben kavartam. Sose voltunk együtt "hivatalosan" de valamilyen szinten mégis csak olyan volt mint egy ex. Sajnos nem volt valami szép a külön válás, de én teljesen lezártam azt a kapcsolatot, de mint kiderült a kedves leányzó még nem, úgyhogy küldetésének tekintette hogy elrontsa az éppen folyó randimat, persze végig passzív-agresszív módon. A vicc az egészben az volt hogy ő is épp randin volt a helyen, úgyhogy sajnáltam az én partneremet is, meg a másik srácot is. Ha a másik srác olvassa ezt és magára ismer ennyiből, sok sikert és kitartást kívánok neked :D
Azt mondta 175 magas... nos, én 168 és ő nálam is alacsonyabb volt.
Kuka, és NEM a magassága miatt, hanem mert hazudott.
2 jut eszembe hirtelen.
Az első inkabb randi kérésnek mondható. Minden 3.héten mikor ejszakás voltam s mentem haza 30km re levő lakhelyemre mindig jott mogottem egy fekete régi swift. Tukorbe latom fekete hosszu haju csak, pont a zsánerem. Tukorbol hm eleg jol nezett ki. Volt hogy hagytsm hogy mrgelőzzön, átneztem probáltam felmérni hogy hogy is néz ki. Persze nagyjábol lehet csak. Pár hét után màr at is integettunk egymásnak. Probaltam kideriteni hogy ki ő de sikertelenul. Lekanyarodott mindig egy bekotő utra ami egy faluhoz vitt. Erőt vettrm magamon fogtam egy papir darabot. Ráirtam a telszámom
A nevem hogy fb on igy megtalál. Vettem egy csokit egy jegeskavét s leintettem. Odasétáltam az autojához erőt vetten magamon s odaadtam neki a cetlit meg amiket vetten s elmondtam hogy szeretnem ha eljönne meginni megenni valamit ha ugyvan. Perszr mikor odaléptem hát a csajnak vagyis nő volt,/én 20eves voltam/ igen igen jól állt a távolság. Szeretem az idősebb noket azzal nincs is baj de o szegenykem nagyon csunyacska volt. Tukorbe pár meterrol sokkal jobban festett. De ott mar mit tudsz tenni? Visszafordulsz? Remenykedtem benne h nem jovok be neki. Aranyos volt mosolygott eltette a dolgokat elkoszontunk. Minden nap imadkoztam h ne jojjrk be neki. Pechem volt. 2het eltelt kezdtem fellegezni, mikor egyszer csak megcsorrent a telefonom s ő volt. Találkozni akar sőt nyaralni vinni siofokra..... leráztam valami kifogassal de irogattunk viberen azért. Utanna még 2x hivott talizni, melltartós képek miegymás... mire én tiltottam. Utánna ejszakas muszakbol padlogazon mentem hazafele meg volt hogy beteget jelentettem arra a hettre utanna nemsokkal meg munkahelyet váltottam ahol 2 muszak volt csak.
A második. Chateltem egy csajjal tarskeresőn. Eleg sutának tunt az irasabol meg szukszavunak de a képeken meg volt benne valami valami megnyerő vonzó. Találkozo szóba jott. Mondom neki add meg a teloszámod. Ő ő nem adja ide majd ha találkoztunk. Hm oké ... szeretem a kihivásokat nehez esetnek tunik de valami vonzott benne iszonyuan. December kozepe volt. Na mondom hol talalkozzunk. A pláázába azt mondja. Hm oké. Hiaba gyozkodtem ha ott vagyok felhivlak csak add ide a számod nem tette. Mondom ez hulye a legnagyobb tomegbe akar talalkozni elsonek? Meg se találjuk egymást. Ugyis lett. Nem találtuk. A kov tali idopontját en határoztam meg. Januar 1 delután tesco parkolo. Na ott találkoztunk. Tok mas volr elobe mint chaten. Jo fej hatalmas dumas csaj volt. Par honapig egyutt voltunk. Mire kiderult hogy ő szűz és szeretne ha en vennem el. Ő 28eves volt. Sokat nem akartam tole vagIs komoly hosszutavu kapcsolatot igy uriember voltam s azt mondtam hogy nem en vagyok erre a legmegfelelőbb. Utánna nem is talalkoztunk tobbé
Kamu.
Szerintem csak viccből írta. Vagy ha nem, akkor fejtse ki.
A heteró férfiak 99.9%-a örül, amikor egy nekik tetsző hölgy önszántából a farkuknak ugrik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!