Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyorstüzelés orvosolható?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyorstüzelés orvosolható?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor a gyakorlatban hogy lehet ezt kivitelezni? Mert persze igen fejben dől el, ilyesmi, de a megoldás érdekelne a gyakorlatban.
okt. 17. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

Elvileg a Dapoxetine tud segíteni. Szex előtt 1 órával kell bevenni egyet.

Most fogom kipróbálni, hétvégén már többet fogok tudni mondani róla.

okt. 17. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Az idő és a gyakorlás, az agyad megszokja idővel ezt az ingert és nem kezdesz durrogni 1-2 perc után. Fontos, hogy a hormonháztartás rendben legyen, ne nyomj roidokat, tesztoszteront. Átmeneti megoldások lehetnek bármilyen nyugtatók, zsibbasztok, dupla gumi a pélóra, matyizás randi előtt stb.
okt. 17. 22:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a gyorstüzeléssel nincs probléma ha az első és az utolsó közt eltelik legalább 30-40 perc és a köztes idő nem tétlen.
okt. 18. 07:34
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
2 nekem pont szteroiddal jó. Anélkül fel se állt évek óta rendesen
okt. 18. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
2-es, a dupla gumi baromi nagy hülyeség, ne is haragudj, simán kiszakad… ilyen tanácsokat ne adj.
okt. 18. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
ötös, dehogy szakad ki, hülyeségeket ne beszélj
okt. 18. 19:41
 7/13 A kérdező kommentje:
3, Azért egy párkapcsolatban élő nőnek ahogy láttam kevés. De szerintem bármelyik nő ezt mondaná.
okt. 18. 19:51
 8/13 Barnabas333 ***** válasza:
Állítólag sok gyakorlással kitolható. Meg vannak gyógyszerek is rá. Igen az a baj, hogy ezt párkapcsolatban nem sok nő tolerálja, pedig ez a természetes egy férinél, a biológia fannfejtartás a szaporodásra van kitalálva, nem az élvezkedésre. Szerintem az a szomorú, hogy egy nő nem mondta életem során, akkor próbáljuk megoldani, menj orvoshoz stb...
okt. 18. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:
#7 mi kevés?
okt. 18. 22:13
 10/13 A kérdező kommentje:
9, az hogy a legtöbb nő nem tolerálja a gyorstüzelést
okt. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!