Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak. Ti hány menetet tudtok egy nap?
Figyelt kérdés
Vegyünk egy nyugis hétvégét amikor nincs munka nincs semmi más dolog.
Az én párom 41. De nagyon ritkán van 2 szex.
1 van esetleg az is 2 perc kb. És egy szopás.
Én szeretnék többet.
dec. 8. 19:28
31/35 anonim válasza:
Ez nem szex ne haragudj,ez egy önző kapcsolat,és nem is szeret, semmi értelme ezt nem folytatnàm...
32/35 anonim válasza:
Mármint pl egész szombaton, reggeltől ? Volt olyan, hogy 3 sex plusz 3 szopi, teszteltük, mit bírok. Utána viszont napokig nem akartam semmit, a végére már fájtak a golyók. F47
33/35 mikeXxX válasza:
20# Ha ezt meg többször már jelezted neki hogy neked ez a minőség és mennyiség kevés amit ő nem fogott fel akkor úgy is tudod a választ mi fog következni .
34/35 anonim válasza:
Nálam úgy működik, hogy lenne igényem napi többre. Akár 5-10 perc után jöhet a következő kör.
Az például jó ötlet lehet (nálam működik), hogy elélvezés után nem sokkal simogatod neki, és nem kell sok, fel fog újra izgulni.
A másik titok szerintem az, hogy rendszeresen kell csinálni, mert akkor sokkal könnyebben felizgul.
Nekem megy a napi 3-4 is, de ez függ a másiktól is, hogy mire van igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!