Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak. Ti hány menetet tudtok egy nap?
Vegyünk egy nyugis hétvégét amikor nincs munka nincs semmi más dolog.
Az én párom 41. De nagyon ritkán van 2 szex.
1 van esetleg az is 2 perc kb. És egy szopás.
Én szeretnék többet.
1. Nő vagyok.
Nem azt várom hogy egymás után több legyen.
De napi több lehetne. Mondjuk 3.
És ne csak nekem kelljen közben szájjal kielégitenem őt. Én is szeretnék többet.
Kérdésem csak arra fókuszál hogy én várok el többet mint kellene egy ilyen korú férfitól vagy alapból már nem bír ennyit ilyen korban?
Te mennyi idős vagy?
Napi hármat 40 felett nem igazán bírnak a férfiak.
Én 49 vagyok, de emlékszem a negyvenes éveim elején heti 1,2 alkalom elég is volt.
Most már annyi sincs.
Fiatal koromban mikor kíváncsi voltam magára a szexre, akkor nagyon bevoltam sózva mint a rántott hús, de ahogy megízleltem a dolgokat, már ne igazán érdekel. Csalódtam.
46 vagyok, napi kettő kényelmesen, de szerintem a 3. is menne!
Szeretem kiélvezni, így a rövid meneteket nem igazán szeretem, van hogy inkább bele sem kezdünk, ha 10perc van rá, akkor inkább megvárjuk az estét, vagy a délelőttöt.
Ha nem gázolok derékig a munkába meg a családi teendőkben, akkor mèg ma is megy a 2 esetleg 3 egy este.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!