Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 év körüli férfiak. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüli férfiak. Ti hány menetet tudtok egy nap?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy nyugis hétvégét amikor nincs munka nincs semmi más dolog.

Az én párom 41. De nagyon ritkán van 2 szex.

1 van esetleg az is 2 perc kb. És egy szopás.

Én szeretnék többet.

dec. 8. 19:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%
Már nem vagyok 40. De emlékszem. Ha minden nap volt szex, akkorcsak 1x ment. minimum 1 hét szünet után ment a 2, fiatalon esetleg a 3. Te, ha nő vagy ne arra utazz, hogy többlegyen, hanem minél tovább tartson. Az én feleségem még mindig emlegeti, hogy 3 orgazmusa volt 1 menet alkalmával. Csak úgy megy több ha közte pienhet, például reggel és este. De egymás után azonnal, ezt senkitól ne várd, mert olyan csak akkor van,ha a pasi nagyon ki van éhezve.
dec. 8. 19:38
 2/35 A kérdező kommentje:

1. Nő vagyok.

Nem azt várom hogy egymás után több legyen.

De napi több lehetne. Mondjuk 3.

És ne csak nekem kelljen közben szájjal kielégitenem őt. Én is szeretnék többet.

Kérdésem csak arra fókuszál hogy én várok el többet mint kellene egy ilyen korú férfitól vagy alapból már nem bír ennyit ilyen korban?

dec. 8. 19:43
 3/35 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon változó van mikor 1 és az is rövid ideig tart. Azonban többségben szerencsére a napi 2 menet simán megvan és nem is 2 perc. Hètvégente szoktunk próbálkozni több menettel 3-4 összejön annál több semmiképp
dec. 8. 19:46
 4/35 anonim ***** válasza:
44%

Te mennyi idős vagy?

Napi hármat 40 felett nem igazán bírnak a férfiak.

dec. 8. 19:52
 5/35 anonim ***** válasza:
54%
Én az összeset tudom
dec. 8. 19:53
 6/35 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok.
dec. 8. 19:53
 7/35 anonim ***** válasza:
60%
Én bírok tényleg többet és te bírod a kis Rudit?
dec. 8. 19:54
 8/35 Spata ***** válasza:
28%

Én 49 vagyok, de emlékszem a negyvenes éveim elején heti 1,2 alkalom elég is volt.

Most már annyi sincs.

Fiatal koromban mikor kíváncsi voltam magára a szexre, akkor nagyon bevoltam sózva mint a rántott hús, de ahogy megízleltem a dolgokat, már ne igazán érdekel. Csalódtam.

dec. 8. 20:19
 9/35 anonim ***** válasza:
67%

46 vagyok, napi kettő kényelmesen, de szerintem a 3. is menne!

Szeretem kiélvezni, így a rövid meneteket nem igazán szeretem, van hogy inkább bele sem kezdünk, ha 10perc van rá, akkor inkább megvárjuk az estét, vagy a délelőttöt.

dec. 8. 20:20
 10/35 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem gázolok derékig a munkába meg a családi teendőkben, akkor mèg ma is megy a 2 esetleg 3 egy este.

48F

dec. 8. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!