Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány menetet bírtok, nők, mit tapasztaltatok, hány menetet bírnak a férfiak átlagosan egy napon belül?
Nekem volt olyan partnerem akinél 3 menet is lement 2 órán belül. 3 élvezés a részemről, a nőnek szintén több (kézzel izgatással, nem aktus közben).
Nála volt eset, hogy 2-3x is volt élvezés rövid időn belül, de vele ritkán volt találka, férje volt, tehát tartósan sem tudtunk együtt lenni.
Barátnőnél meg ritkábban volt ilyesmi. Ritkábban esett meg.
A fenti partnernél a hasa volt izgató ennyire, ahogy simogattam.
Kb 25 éves koromig bírtam három menetet. Utána már kettő elég volt. Valahol 45-50 között lettem egylövetű. Illetve egy napon belül megy kétszer, de a kettő között legalább 3-4 óra pihi kellene Remélem, ez nem csökken tovább még egy jó darabig.
F53
Egy szexen belül minimum kettőt igénylek, ha lehet három is, az a legjobb.
Egyazon napon, ha van rá mód, öt-hat alkalommal is jólesik.
Nyilván ez azonban függ a másik fél libidójától is, és nem találkoztam még olyannal, akinek egyezett volna az enyémmel.
Tudom azt is, hogy az enyém szokatlanul magas.
F/28
Ez nagyon sok mimdentöl függ, főleg a partnertől.
Nekem az a tapasztalatom nőként, hogy a ferfiak általában 1 et birnak. A mostani párommal volt hogy 24 orán belül 4 volt, de ez egyszer az elején (nagyon kívántuk egymást)
Meg a volt párommal volt 3 amikor ki akart velem békülni és mindent bevetett😅 erdekes akkor nem volt fáradt😅
Szóval szerintem genetika is, meg akarat kerdese is 😊
De ha csak 1 van az sem baj, de az hosszú romantikus szerelmeskedés legyen😊
Nekem a mostani barátnőmmel volt a legtöbb, egy délelőtt 7 menet. De ennek már 12 éve. Mainapság általában egy, ünnepi alkalmakkor 2 menet részemről. Sajna ez van, de még van.
F/63
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!