Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak.
Ti hány menetet tudtok egy nap?
Figyelt kérdés
Vegyünk egy nyugis hétvégét amikor nincs munka nincs semmi más dolog.
Az én barátom 40 felett van nem sokkal és ő egy nap maximum 3-at bír, néha 2-őt és nagyon ritkán 4-et. Természetesen nem egymás után hamar, hanem köztük legalább egy 2-3 órás szünettel. Én nőként szintén hasonló mennyiséget bírok egy nap, de van néha olyan is, hogy egy napon belül 4-5-öt is bírnék. Ennyit el tudok engedni gond nélkül, a naponta 2-3, vagy néhány naponta 2-3 (ilyen is van), az is bőven oké, nem igazán van hiányérzetem és neki se. Csak mondom kérdező, hogy nem csak a kortól függ az, hogy ki mennyi szexet bír egy napon belül, hanem egyéni is, meg hogy azon belül mennyire egészséges, milyen az erőnléte stb.
dec. 8. 20:27
12/35 NemFogodKitalálni válasza:
Férjem 1 hónap múlva tölti a 41-et. Átlag heti 4-5x van, de aktusonként tart kb 20-40 percig (+előjáték). Ha mondjuk csak heti 1-2-re van időnk energiánk, olyankor bír akár 2 menetet is. Olyankor van az, hogy orgazmus után nem lankad neki le, hanem folytatja tovább a következő orgazmusig. Ez így kb 40-50 perc a 2 menet egyben. De ez ritka, mindig van egymásra időnk általában. Viszont van olyan is, hogy ha hétköznap nincs úgy időnk, akkor egy péntek-szombat-vasárnap alatt van 4-5 menet is.
dec. 8. 20:28
13/35 mikeXxX válasza:
Azért azt tegyük hozzá ez nagyon függ a nőtől is mert van akivel 1 is sok van akivel volt 8 is. Az hogy van orális szex az nálam semmi extra az nekem a minimum oda vissza. 45f
dec. 8. 20:33
14/35 A kérdező kommentje:
12. 20-40 perc? 😳
Nálunk előjáték sincs és kb. 2-5 perc a szex.
És egy nap alatt 2 a rekord.
dec. 8. 20:34
15/35 A kérdező kommentje:
13. Neked lehet alap az orál oda vissza. Nekem is az lenne.
De amíg én leszopom minden 2. nap addig én kapok talán havi 1 nyalást.
dec. 8. 20:36
16/35 he84 válasza:
Hát bocsi kérdező, de ha nincs előjáték, akkor hogyan leszel nedves? Talán mindig síkosítót használsz? Érdemesebb lenne legalább 5 perc előjáték, néha 10 perc és a szex legalább 15-20 perc.
dec. 8. 20:38
17/35 he84 válasza:
Hát kérdező, az nem fair, ezt beszéld meg a pároddal, legalább heti 1 orál kapása neked is kéne gondolom. Talán mégse szeret eléggé?
dec. 8. 20:39
18/35 mikeXxX válasza:
15# Ha kevesled miért nem beszéled meg vele? Felnőtt emberek vagytok könyörgöm!
Én férfiként akinél nem alap az orális szex és ezt kommunikációval sem tudjuk orvosolni azt ki is rakom lehet lepontozni de minek legyek olyan emberrel akinek semmi szexuális kultúrája sincsen!
dec. 8. 21:08
19/35 anonim válasza:
40 vagyok pont s ha jó a partner akkor egész este tudjuk csinálni pihenőkkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!