Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki hajlandó a párja előtt pisilni?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt még szerencsém ehhez, de nagyon izgatónak tartom, már a gondolatát is.

dec. 8. 18:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb simán.
dec. 8. 19:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Én eddig az össze baratnőm mekérte, nem mentek bele, pedig csak az egy (sokak által undorítónak tartott) fétisem lenne, de egy kapcsolatom se volt ahol ki tudtam volna élni ebben is magam. 🙁
dec. 8. 19:09
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Simán.
dec. 8. 19:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval ha lenne lány aki ezt látja, és mondjuk 27 alatti egyedülálló, akkor szívesen ismerkednék is vele! 😊
dec. 8. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam pisilni a párom előtt.

Simán bemegyek ha mondjuk fürdik vagy nyitva hagyom az ajtót vagy ő jön be.

De nálunk pisi szex is szokott néha lenni.

dec. 8. 19:25
 6/15 A kérdező kommentje:

5-ös

Szerencsés párod van! ☺️

dec. 8. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk pisiszexelni, nagyon szeretjük. :)

N

dec. 8. 19:58
 8/15 A kérdező kommentje:

7-es

Miket szoktatok pontosan, és ki kezdeményezte először?

dec. 8. 19:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként, már régóta érdekelt a téma, a barátomat szintén, így ő sem zárkozott el. Punciba, popsiba, farokra pisilés, szájba is. Persze nem mindig szoktuk, pár hetente, havonta, amikor épp ránk jön.
dec. 8. 20:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyeneket szeretnék, jó azért lány szájába nem. Meg egyáltalán csak látni, hallani, is jó ahogy szépen folyik ki. 😊
dec. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!