Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lány sosem lesz hajlandó orális szexre, aki vallásos családban nőtt fel?
Vallásos családban nőttem fel.
Nem tabú az orál
De, "hajlandó" lehet. Attól is függ, milyen vallású, ha elvileg nem szabad annál a vallásnál akkor attól is függ mennyire akarja betartani a szabályokat, és hogy egyébként akarná-e csinálni vagy pedig amúgy sem.
Személy szerint egyébként egy vallásról sem tudok, amelyik konkrétan szó szerint tiltaná ezt, így hogy: szopni vagy nyalni tilos. Vagy pl. az anális szex tilos.
Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan a vallásokban, de tudtommal csak az önkielégítésre szoktak kitérni, ha az az adott vallásban nem szabad.
Ne paráznál kodj benne van a 10 parancsolatban, ergo a szex csak gyerek nézésre szolgál. Szerinted a szopásnál, análnál az a cél.
5 nek.
Nem vagyok vallásis, de azért hallottam már a 10 parancsolatot, és értelmeztem is.
Két lehetőség van, vagy három:
A, Megbeszélni Isten/jézus/ az Úrral, vagy kivel;
B, Megkérdezni Viktortát;
C, Megkérdezni Tömjén Zsóóóótit....
#5 a katolikus vallás elítéli az orális és anális szexet, állításuk szerint "megszégyenítő" meg "Istennek nem tetsző cselekedet". Hisz tudod ezek nem mozdítják elő a gyereknemzést, ami a primer funkciója a szexnek...
Én azt mondom, kapják be tövig, ha meghallom ezeket a nevetséges szabályokat és kikötéseket, mindjárt kedvem támad leszopni valakit és jól s*ggbe dugatni magam. Én nem leszek ennek a földhözragadt nézetnek az áldozata. De erről igazából regényt tudnék írni, miért undorító a katolikus vallás és főleg az egyház. Nagyon meg kéne már reformálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!