Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan lány sosem lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan lány sosem lesz hajlandó orális szexre, aki vallásos családban nőtt fel?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Meg kell tőle kérdezni. Szerintem ezt máshogy nem lehet tudni.
2022. aug. 20. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Ők szopnak a legjobban.
2022. aug. 20. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem feltétlenül. Én is vallásos családból jövök és szeretem az orált. Aki viszont rendes gyülis, ott sajnos igen, nagy az esélye, hogy nem fog, hallottam már, mikkel tömik ott az emberek fejét. Marhára nem egészséges dolgokkal :/
2022. aug. 20. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Vallásos családban nőttem fel.

Nem tabú az orál

2022. aug. 20. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

De, "hajlandó" lehet. Attól is függ, milyen vallású, ha elvileg nem szabad annál a vallásnál akkor attól is függ mennyire akarja betartani a szabályokat, és hogy egyébként akarná-e csinálni vagy pedig amúgy sem.

Személy szerint egyébként egy vallásról sem tudok, amelyik konkrétan szó szerint tiltaná ezt, így hogy: szopni vagy nyalni tilos. Vagy pl. az anális szex tilos.

Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan a vallásokban, de tudtommal csak az önkielégítésre szoktak kitérni, ha az az adott vallásban nem szabad.

2022. aug. 20. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
keresztény, katolikus családban nőttem fel, f@szságokkal tömtek folyamatosan, rámerőszakolták hogy higyjek Istenben, szentkedjek és hasonlók. az lett az eredménye, hogy meguntam, hogy angyalkaként kell viselkednem és 14 évesen leszoptam egy csávót, nálam ott megtört a jég, nem zavar kb semmi
2022. aug. 20. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Ne paráznál kodj benne van a 10 parancsolatban, ergo a szex csak gyerek nézésre szolgál. Szerinted a szopásnál, análnál az a cél.

5 nek.

Nem vagyok vallásis, de azért hallottam már a 10 parancsolatot, és értelmeztem is.

2022. aug. 20. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Ismertem olyan csajt aki nem dugott a vallás miatt, de brutál mód szopott.
2022. aug. 20. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van, vagy három:

A, Megbeszélni Isten/jézus/ az Úrral, vagy kivel;

B, Megkérdezni Viktortát;

C, Megkérdezni Tömjén Zsóóóótit....

2022. aug. 20. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

#5 a katolikus vallás elítéli az orális és anális szexet, állításuk szerint "megszégyenítő" meg "Istennek nem tetsző cselekedet". Hisz tudod ezek nem mozdítják elő a gyereknemzést, ami a primer funkciója a szexnek...

Én azt mondom, kapják be tövig, ha meghallom ezeket a nevetséges szabályokat és kikötéseket, mindjárt kedvem támad leszopni valakit és jól s*ggbe dugatni magam. Én nem leszek ennek a földhözragadt nézetnek az áldozata. De erről igazából regényt tudnék írni, miért undorító a katolikus vallás és főleg az egyház. Nagyon meg kéne már reformálni.

2022. aug. 20. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!