Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy a tinderről felhivott lány kaland előtt együtt vacsoráznánk szüleimmel és a szomszéd szobában bújnánk utána össze? És ezek után szerintetek még hajlandó majd velem lenni? 34F
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 15:49
1/20 anonim válasza:
Szerintem vacsora után hazamenne. Már ha a vacsorát végig ülné.
2/20 anonim válasza:
Dehogy, én vennék egy gyűrűt is...
3/20 anonim válasza:
Igen, nagyon gáz. Itt össze bújást így ne nagyon tervezz. A szülőknek bemutatás azért egy haladóbb dolog. És talán nem kell magyarázni, hogy legkevésbé sem rájuk kíváncsi első találkozáskor. Nem tudom mi jár a fejedben, én menekülnék, ha ezzel fogadott volna valaha egy férfi.
4/20 anonim válasza:
Szóval még anyádékkal élsz 34 évesen? És első alkalommal oda vinnéd hogy anyád főzzön mert étterembe sincs pénzed? Szerinted?
5/20 anonim válasza:
Hát az ebéd után én el mennék. Azért oké h nehéz manapság a költözés, de 34 évesen ciki lenne kis tinit játszani egy felnőtt nővel. Vannak sok helyen ilyen szexre való helyek. Pár órára is ki lehet bérelni. A szüleid is hülyén néznének rád ha felviszel egy szexre jövő csajt. El se tudna lazulni
6/20 A kérdező kommentje:
Szóval még anyádékkal élsz 34 évesen?
képzeld 30 felett a szingli férfiak többsége szüleikkel él
2021. júl. 9. 16:14
7/20 anonim válasza:
"képzeld 30 felett a szingli férfiak többsége szüleikkel él"
Alsószarfalván lehet... Normális helyen nem.
8/20 A kérdező kommentje:
7. egész Magyarországon
2021. júl. 9. 16:17
10/20 anonim válasza:
Én is ismerek néhány férfit aki harminc felett van és a szüleivel él.. De mondjuk ők nem nagyon viszik az anyjukhoz első randira a csajt azért hogy anyuci főztjét zabálják:D
Nőként én szerintem még a vacsorát sem ülném végig. Egyrészt ha komolyan gondolom a dolgot és első randi lenne, a pasira lennék kíváncsi nem a szüleire. Meg biztos nem ülnék kínosan végig akár még 15 percet sem. Ha viszont csak szexet akarnék(Tinderen az is megesik) akkor még kevésbé lennék kíváncsi akárki anyjára meg apjára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!