Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám elterelné a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elterelné a gondolatokat,kiverni a fejemből???

Figyelt kérdés

Középkorú nő vagyok,férjjel 2 nagyobb gyerekkel.Családi házas közegben élünk,egy nyugodt csendes utcában.A szomszédba kb. 2 éve költözött egy fiatalabb pasi.Normális,kedves,udvarias,szerény.Úgyhogy jól kijövünk vele.Egyedül él.Néha látom hogy egy lánnyal jön haza,akkor pár hétig együtt látom a lánnyal sokszor.De aztán eltűnik.És idővel megint jön egy új lány,akkor rendszeresen megjelenik itt a lány,majd eltűnik.Gondolom kapcsolatok.Az egyik ilyen alkalommal,mikor egy lánnyal érkezett haza,kb. 1 hónapja amikor már egész jó idők voltak 1-2 napig.Pont kiültem olvasni az udvarra.És egyszer csak a lány nyögéseit kezdtem el hallani.Az első reakcióm a felháborodás volt.Én eléggé kényes vagyok az ilyesmire.És simán a képébe vágom bárkinek a véleményem.Persze nem akkor rájuk törve,hanem később...számon kérném normál esetben hogy családosok élnek itt,hogy képzeli hogy nyitott ablaknál szexel,és nem figyel ilyenekre oda.Nem akarnám hogy a 13 éves lányom ilyesmit halljon.

Úgyhogy elsőre nagyon felháborodtam.De csak nem hagyták abba,és egyszerűen nem tudtam a könyvre koncentrálni.És fogalmam sincs miért,de elkezdet izgatni a hanghatás,mert nagyon erőteljesen nyögdécselt a lány.Én tényleg elítélem az ilyesmit,de akkor és ott mégis elkezdtem nedvesedni tőle.És csak arra tudtam gondolni hogy nem tudom mit csinál vele a szomszéd,de én is azt akarom!És azóta is folyamatosan ez a dolog a fejemben van,és akárhányszor eszembe jut mindig beindulok tőle és többször is maszturbáltam már miatta.És ha mondjuk a férjemmel együtt vagyunk,gyakran gondolok arra a pillanatra.Gyakran eszembe jut a munkám során is,és emberekkel foglalkozom,és roppant kellemetlen ha egy rossz szituációban jön rám.

Ez már lassan 1 hónapja volt,és azóta akárhányszor találkozom a szomszéddal,vagy kint van és látom mindig elszégyellem magam,és zavarba is jövök.Pedig én karakán határozott nő vagyok.

Mit tegyek,hogy tudnám elfelejteni ezt a dolgot? Hogy tudnék tovább lépni rajta?

#szex #szomszéd #Gondolatelterelés
2021. máj. 23. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Jó kis történet lett. Gratula Béla!
2021. máj. 23. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egy hónap rövid idő, ennek több kell ahhoz, hogy elfelejtsd, mert eszedbe juttatta mi hiányzik.
2021. máj. 23. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Felnőtt nő 2 gyerekkel, férjel, szép házzal, gondolom gazdag is. Mégis ilyen hülye kérdést teszel fel.
2021. máj. 23. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem kellene ennyire a szomszédokat kémlelni.

2021. máj. 23. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Én azt mondom b$sszal veluk
2021. máj. 23. 17:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Kérem csak az írjon akinek normális és használható véleménye van! Az nem érdekel ha nem hiszed el,tartsd meg a véleményedet!

És jó a házasságom,nem akarom és nem is fogom megcsalni a férjemet!

Privátot se kérek! Köszönöm!

2021. máj. 23. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfelejteni....ez egy kis plussz a szexuális életedben...én is hallottam már a szomszéd nőt nyögni,pedig egyedül van( nyilván masztizott) én is beszáltam,szexi volt hallgatni...és másnap dumálni vele,szintén izgi...én nem látok ebben problémát..49F
2021. máj. 23. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Hm, pedig elkapnálak egy ilyen gyenge pillanatodban;)
2021. máj. 23. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Mert agybeteg vagy és a prűd szrságaid valahol itt jönnek ki.

13 éves lányod ha meg meghallja, hogy a szomszédban bsznak, lehet kevésbé csinálna akkora ügyet belőle, mint te.

2021. máj. 23. 18:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok agybeteg! Az az,akinek állandóan csak a szex körül forog az agya.Meg zaklatja a normális nőket a perverz hülyeségeivel.

A lányomnak ne aggódj lesz annyi esze hogy elkerülje a hozzád hasonló perverzeket!

2021. máj. 23. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!