Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem hajlandó csinálni a szopást akkor ne várjon el nyalást sem?
3. Én szeretek nyalni, de nem szeretem ha szopnak, szóval én nem érzem egyenlőtlennek a felállást.
F
Ez hülyeség. A szerencsétlen, önző pasik jönnek ezzel mindig.
Kezdjük ott, hogy szexben senki nem várhat el semmit. Minden csak akkor jó és akkor történik meg, ha mindkét félnek van hozzá kedve.
Na most ezek után, ha valaki nőként nem szeretne orálozni, akkor nem kell csinálnia. Keressen olyan párt, akit ez nem zavar (ismerek több ilyen pasit is). Amennyiben nem vallja be ezt kellő időben, vagy a pasi a dugás miatt a kezdetekben szemet huny felette, akkor kellemet
Na elnyomtam. Szóval: akkor kellemetlen helyzet alakul ki. Vagy szakítanak, vagy a pasi elfogadja a helyzetet.
Mivel a szex kölcsönös örömforrás, az az alap, hogy az orált az is élvezi, aki csinálja. Magyarul a pasi a nyalást élvezi. Hisz ha nem élvezné, nem csinálná. Innentől kezdve miről beszélünk? Miért ne akarná kinyalni a pasi a nőt?
Nagyon gáznak tartom azokat az embereket, akik tranzakcióként tekintenek a kapcsolatokra. Aki csak akkor hajlandó valamit adni, ha cserébe ugyanolyan értékű dolgot kap, azonos időpontban. Az ilyenek orál közben nézik a stoppert, hogy nehogy 1 perccel kevesebb ideig csinálja a másik?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!