Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány nem hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem hajlandó csinálni a szopást akkor ne várjon el nyalást sem?

Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok nyalni, nekem nem baj, ha a lány nem szeretne engem úgy kényeztetni. De ez emberfüggő. Valaki igenyli a viszonzást, valaki nem.
2024. jan. 2. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl szeretek nyalni, semmi köze ahhoz, hogy utána leszopnak e vagy sem.
2024. jan. 2. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva, de nőként mondom, hogy egyet értek. A szexnek a kölcsösösseg az alapja, ne várjon el valaki orált, ha nem viszonozza (nyilván nem kell minden alkalommal, forgatókönyv szerűen adni-kapni, csak általánosságban). És ne várja el, hogy a másik ehhez jó képet vágjon. Igaz ez visszafelé is, szopást se várjon aki nem tud nyalni. Persze nem szabad olyan elvárásokat támasztani, ami a másiknak kellemetlen. Tehát olyasvalakit kell keresni, akinek az orál szintén nem fontos.
2024. jan. 2. 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:

3. Én szeretek nyalni, de nem szeretem ha szopnak, szóval én nem érzem egyenlőtlennek a felállást.

F

2024. jan. 2. 16:05
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Őszintén ha ő nem hajlandó, elvárni semmiképp se várhatja el. Az hogy te csinálod mert szereted az más. De a kölcsönösség elve alapján nem lehet elvárás.
2024. jan. 2. 16:09
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Ez hülyeség. A szerencsétlen, önző pasik jönnek ezzel mindig.

Kezdjük ott, hogy szexben senki nem várhat el semmit. Minden csak akkor jó és akkor történik meg, ha mindkét félnek van hozzá kedve.

Na most ezek után, ha valaki nőként nem szeretne orálozni, akkor nem kell csinálnia. Keressen olyan párt, akit ez nem zavar (ismerek több ilyen pasit is). Amennyiben nem vallja be ezt kellő időben, vagy a pasi a dugás miatt a kezdetekben szemet huny felette, akkor kellemet

2024. jan. 2. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
A kölcsönösség nem azt jelenti, hogy ugyanazokat a dolgokat kell mindkettönek csinálni. (Ezen logikával ha a pasi szereti a nö végbelét dugni akkor felcsatolhatoval a pasit is seggbe kell dugni?)
2024. jan. 2. 16:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Na elnyomtam. Szóval: akkor kellemetlen helyzet alakul ki. Vagy szakítanak, vagy a pasi elfogadja a helyzetet.

Mivel a szex kölcsönös örömforrás, az az alap, hogy az orált az is élvezi, aki csinálja. Magyarul a pasi a nyalást élvezi. Hisz ha nem élvezné, nem csinálná. Innentől kezdve miről beszélünk? Miért ne akarná kinyalni a pasi a nőt?

Nagyon gáznak tartom azokat az embereket, akik tranzakcióként tekintenek a kapcsolatokra. Aki csak akkor hajlandó valamit adni, ha cserébe ugyanolyan értékű dolgot kap, azonos időpontban. Az ilyenek orál közben nézik a stoppert, hogy nehogy 1 perccel kevesebb ideig csinálja a másik?:))

2024. jan. 2. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szopás helyett kiveri, akkor kinyalom.
2024. jan. 2. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
passz igazából szituáció függő mert nem mindegy hogy nem szereti vagy csak simán nem akarja.
2024. jan. 2. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!