Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány nem hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem hajlandó csinálni a szopást akkor ne várjon el nyalást sem?

Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
A legrosszabb gondolat, hogy a szexben nem lehetnek elvárások. De, lehetnek, kell is. Az a lényeg, hogy ezek az elvárások találkozzanak. Nekem alap, hogy a pasi orálisan kielégítsen, és gondolkozás nélkül szakítanék, ha erre nem lenne hajlandó. És viszonozni is szeretem. Tehát olyat keresek, aki szintén így gondolkozik. Az nem működik, hogy nem várhatom el, és fogadjam el, hogy nem csinálja. Akkor mi nem illünk össze.
2024. jan. 2. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen kényeztetek szájal, akkor is ha ezt ilyen formán nem adja vissza, feltéve hogy másképp ezt kárpótolja. Ha nem akkor viszont szakítás van.
2024. jan. 2. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Férfiként imádok nyalni és nem várom el, hogy viszonozza...de! Ha valahogy megtudom, hogy csak nekem nem akarja csinálni, de mondjuk más(ok)nak előttem csinálta , az nagyon zavarna.
2024. jan. 2. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepodni, a nyalast mindig a masik miatt turtem el.
2024. jan. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!