Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt fáj a Sex?
Figyelt kérdés
Második terhességem, az elsőnél is fájt egy darabig, azt hiszem úgy 4 hónapos lehettem mikor már jobb lett a sex.
Most 10 hetes vagyok és minden pózban fáj, az még valahogy tűrhető amikor én vagyok felül, de mi lehet a baj?
Olyan szúró fájdalmat érzek és a hasamat is érinti néha ami nem kellemes érzés.
Másnál is volt ilyen?
dec. 8. 02:39
1/3 anonim válasza:
Nem szabadna, hogy fájjon. Én is szexeltem terhesség ideje alatt, de nem fájt.
2/3 anonim válasza:
Nem normális. Hüvelygyulladásra tippelek.
3/3 anonim válasza:
Az első trimeszterben kutyapózban fájt csak, illetve kényelmetlen érzés volt, de a többi pózban rendesen működött. Második trimesztertől visszatért a kutyapóz is, semmi bajom nincs már. Azóta pedig már kezdem az utolsó hónapomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!