Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívántátok a feleségeteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívántátok a feleségeteket terhesség alatt/után? Miért igen és miért nem?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 18. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Párom kívánt / kíván azért mert attól hogy állapotos lettem és szültem még ugyanaz a Nő maradtam neki akibe bele szeretett. És nem csak az anyát látja bennem hanem a Nőt is :)
2017. ápr. 18. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon is, nagyon szexisek,kívánatosak ilyenkor a nők,és sokszor sokkal kívánósabbak is.
2017. ápr. 18. 19:29
 3/4 János Gilján ***** válasza:
100%

Mi imádtuk a terhességet. A feleségem szerencsés volt, nem volt semmi rosszullét már az első trimeszterben sem, az ereje pedig az utolsóban is megmaradt. A szexétvágya nőtt, korábban beértük heti 3-4 összebújással, de a terhesség alatt ez a szám szinte mindennapos heti átlag 5-6-ra nőtt. Nagyon jó biztonságérzetet adott a terhesség tökéletes fogamzásgátló hatása, az intimitásnak pedig új mélységeit élhettük át a növekvő pocak segítségével. Mi az utolsó pillanatig nagyon aktívak voltunk, a terhesség utolsó otthon töltött éjszakáján is szenvedélyesen estünk egymásnak. ;)

Nekünk tényleg hatalmas szerencsénk volt a terhességgel, a kapcsolatunk eddigi talán legjobb időszakaként emlékszünk rá vissza. Ugyanakkor sajnos a szülés már nem volt ilyen kellemes, 24 óra vajúdás után császár lett a sztori vége.

A fiacskánk a héten volt 19 hónapos. :)

2017. ápr. 19. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Alatt/után is mert: pocakosan is sex volt.
2017. ápr. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!