Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem jo iranyba ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem jo iranyba ezt?

Figyelt kérdés

A ferjemmel friss hazasok vagyunk, en egy honap mulva szülök, öt most operaltak servre es közben kiderült nalam egy hüvelyfertözes is...2 hete nem vagyunk együtt e miatt es mostanaban nagyon kivanom mar...ö nem akarta, mondta , hagyjuk ezt inkabb...termeszetesen nem is szeretnek mar hagyomanyos modon közösülni, de az h a kezevel elegitene ki nagyon jol esne, es en is kivanom, hogy ugyanezt tegyem vele de nem akarta...azt mondta, miert nem elegitem inkabb en ki magam...csakhogy nekem sokkal izgatobb ha ö csinalja...tegnap kerdeztem töle, hogy önkielegitett e miota nem vagyunk együtt, erre azt mondta meg nem de ha jedved kap ra akkor majd fog.nagyon kivanom, de nem esik jol ha visszautasit es nem akarom, hogy kenyekmetlen legyen neki, egesz ejjel 4x elegitettem ki magam, kesztetest ereztem volna h kezdemenyezzek, de büszkesegböl nem tettem.

Az zavar, hogy nem erti, en ra vagyom, ö pedig mar mondogatta, h hat szüles utan is majd elvonul a wcre ha szüksege lesz ra...szerintetek tulzas , hogy az önkiekegitest is együtt szeretenem atelni vele?rosszul esett, hogy tegnao is ugy lekezelt , hogy micsoda jerdesei vannak es par napja is en kertem ra , hogy erintsen meg...

2017. ápr. 8. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Fuu, bazze, ezt kibogarászni... legalább írnál helyesen..

Amúgy teljesen normális, hogy vele akarsz kielégülni, ezt hívják pettingelésnek.

Sokkal jobb mint magadnak megoldani, hisz ez szeretettel is társul.

Inkább a palid bunkó ha vissza utasít.''

2017. ápr. 8. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem normális, hogy így viselkedik veled a férjed! Hogy lehet azt mondani egy kismamának, hogy elégítse ki magát, aztán cső..? Ilyenkor kéne lennie a legnagyobb harmóniának köztetek! Szerintem egyszerűen a hozzállásával van a probléma, üljetek le és beszéljétek meg, hogy ki mire vágyik a másiktól. Ez így nem normális.
2017. ápr. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!