Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a pasim arra, hogy szeretem az análszexet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 22:00
1/11 RRR válasza:
szólsz neki,hogy kormozzon ki?
de most komolyan,mind neki és ennyi
2/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Eszedbe ne jusson elmondani neki, akkor tuti visszautasít.
3/11 anonim válasza:
Nem rávezetni kell, hanem elmondani neki.
23/L
5/11 anonim válasza:
" Édes, szeretem a popókrémest. "
" Drágám, a máshol is szeretnélek érezni. "
Stb.. légy kreatív.
6/11 anonim válasza:
Megfogod és eggyel arrébb teszed.
7/11 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy gondolt-e már arra, hogy egyszer kipróbáljátok az anált. Nem valószínű, hogy nemet fog mondani. Onnantól már nyert ügyed van
8/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Kicsit túlbonyolítottam :)
2016. okt. 16. 22:25
9/11 icu75 válasza:
Én anno megkérdeztem tőle,hogy mi a véleménye róla/szereti-e. Azt mondta még nem volt benne része (tizenvalahány évvel ezelőtt még nem volt ennyire "népszerű") akkor mondtam ha szeretné,akkor nincs akadálya,de mondtam neki hogy kell előkészítés(síkosítás,tágítás) hogy nehogy úgy beverje nekem mint pu.nciba szokta :-) az elsőnél irányítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!