Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem tudja lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem tudja lassan csinálni? Hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés

a barátommal nagyon jó a szex, előjátéknak megujjaz, kinyal gyorsan. Aztán szex közben is kis mozdulatokat tesz, gyorsan. Hosszú ideig szoktuk csinálni, de nekem néha kéne az hogy előjátékként ne ujjazzon, hanem simogassuk, csókolgassuk egymás testét, aztán szex közben is néha vágyom a lassú tempóra, hogy lassan mozogjon bennem.

Ezt mondtam már neki, amivel általában annyit érek el, hogy kicsit csinálja lassan, aztán begyorsul megint, mert hogy ő nem birja ki hogy ne csinálja gyorsan...

2016. aug. 14. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
talán kerülj te felülre és irányíts.
2016. aug. 14. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Tegyél egy Traffipaxot a szeméremdombodra! ;)
2016. aug. 14. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

#1, ha felül van is tudja gyorsan csinálni a pasi.

Válts partnert, nem illetek össze.

2016. aug. 14. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
3. azért írtam hogy irányítson a csaj ne legyen már ennyire ügyetlen.
2016. aug. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!