Gyöngyfűzésben járatosakat kérdezem, hogyan lehet a függönyelkötőhöz, amit gyöngyből készítek, bojtot csinálni? Hogyan vezessem a szálat, vagy több kicsiből? De akkor hogyan kössem össze?
Figyelt kérdés
ha tudtok ilyen oldalakat annak örülnék, pl.gyöngy .lap.hu, n nézelődtem de nem leláttam bojtot, lehet nem voltam kitartó2010. febr. 1. 11:12
1/2 anonim válasza:
Nem írtad, hogy milyen anyagból szeretnéd csinálni a bojtot. Nem rojtra gondoltál? Szóval én úgy csinálnám, hogy a két ujjamat fele akkorára széttárnám, amilyen hosszú rojtot szeretnék csinálni, és erre tekernék fel fonalat, jó sokszor. Ha megvan, a felénél elkötöm, a két végén meg egyenletesen szétvágom a fonalat. A megkötött felénél össze tudod fűzni a gyöngyökkel, az utolsón kell csak átfűznöd, és utána megcsomózod.
Remélem érthető voltam. :)
2/2 A kérdező kommentje:
gyöngyből szeretném fűzni, nem fonalból, készen láttam ilyet, de nem volt időm alaposan lefigyelni, és 5000 ft volt, szóval megéri otthon bütykölni ráadásul szeretek gyöngyözni( karkötő, fülbevaló, láncok az megy)
2010. febr. 1. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!