Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki jobban szereti az análszexet, mint a simát?
Figyelt kérdés
Mióta kipróbáltam az anált, azóta csak és kizárólag úgy akarom csinálni. Erre persze sajnos partner nincs. Bele kell ebbe törődni, hogy nem is létezik olyan nő, aki jobban szereti az anált?
27F
2016. szept. 15. 21:12
2/12 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel ! Sajna szintén ez a problémám hogy szeretem az anált de nincs olyan nő akivel lehetne !
3/12 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy jobban, de néha azt kívánom jobban.
4/12 anonim válasza:
Exem. Szingli, megadjam a számát? :))
6/12 anonim válasza:
Jelen. Nem csak kérem, követelem is, de nem is kell, mert a párom tudja, hogy imádom.
32N
7/12 anonim válasza:
Talán 10-ből ha 1 ilyen létezik sajna !
8/12 anonim válasza:
Nem lenne ennyire ritka, ha a férfiak tudnák a dolgot felvezetni. Nem kell neki esni, hanem ujjazzni, tágítani, sok síkositó, egy ujj, majd kettő, három, punciba tenni, kicsit akkor már mehet popsiba, és így tovább. És akkor nagyon fogja élvezni a lány is. Ha nem vagy türelmes, egy életre elveszed a kedvét tőle. Én imádom, sokkal másabb az orgazmus.
32N
9/12 anonim válasza:
Én is imádom az anált! A volt barátnőm is szerette. Már rég szexeltem és már annyira kívánom az análszexet hogy azon gondolkodok hogy fizetek egy lánynak érte
10/12 anonim válasza:
Elso exemmel egycevig csak analba csinaltuk. Elso szexnel is volt anal. Minden jo volt. Szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!