Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Férfiak! Ha a barátnőtök felségetek azt szereti ha full szőrösek vagytok intim területen akkor hagynátok megnőni?
Számomra az a férfias ha jó szőrös, utálom ha a pasi levágja vagy borotválja vagy bármi más ...
Megtennétek a kedvéért hogy természetesre hagyjátok ?
Igen, meghagynám neki, de nekem kicsit kellemetlen lenne.
22/F
Figyelj, bármit mondana a nő, max borostát hagynék, mivel igénytelen és nem higiénikus a szőr.
Ezér borotválom a hónaom alját is.
Nehogy már az határozza meg a fárfiasságot vagy a nem férfiasságot, hogy szürös a p/csöm.
Szerintem férfias az arcom, a szakállam, a testfelépítésem, a viselkedésem, a gondolkodásom, a cselekedésem, a fellépésem... minek ezt bizonygatni a szőrös intim tájékkal, ami olyankor olyan büdös mint 2 döglödő ló nyáron ?
engem meg beindít ha ott is természetes a szőr ...
a csupaszt pasiktól kiráz a hideg ...
olyan mint ha nem egy farok hanem egy kis kukac ágaskodna
de természetesen tiszteletben tartom más véleményét :)
igen a teljes testszőrzetre értem ezt
kedves privátban író
rövidre nyírom mindig. Általában az igényeim alapján és a megfelelésem alapján választok magamnak párt.
Vagyis akinek ez nem tetszik nem tudja elfogadni ott az igényeink különböznek.
Sosem öltözök, viselkedek, borotválom magam másképp, valaki kedvéért, mert én mindig csak a saját önképem alapján rakom össze magam. Magamnak akarok tetszeni.
Ezáltal pedig olyan nő való hozzám, aki úgy szeret, ahogy én magam.
Hát tőlem inkább azért kell könyörögni, hogy vágjak le belőle, nemhogy azért, hogy meghagyjam :D
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!