Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném / Szeretnénk de Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném / Szeretnénk de Nem megy. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!! Teljesen el vagyok keseredve. Csütörtökön lesz 9 hete hogy Sürgősségi császárral Megszületett a Kislányunk. Megvolt a 6 hét gyermekágyi vérzés + még 1 hét menstruációs vérzés. Már nagyon vártuk, hogy újra összebújhassunk párommal ugyanis a Várandósságom, nem volt probléma mentes mivel 16. Terhességi héten ( 4. Hónap) kiderült hogy Veszélyeztetett terhes vagyok. Ezért el lettünk tiltva a szextől, Számomra Tilos volt az Orgazmus és bármilyen nemi izgalom meg. Bármikor leválhatott a méhlepény és beindulhatott volna a szülés idő előtt Sőt ha a méhlepény le válik akkor a baba megfulladt volna. Ez miatt még a petting is csak 1 oldalu volt. Csak én csináltam a páromnak. Eltelt 8 hét lassan 9 hét a szülés óta. Mivel még szoptatok így Óvszerrel védekezünk / védekeznénk. Minden Jól ment addig ameddig nem akarta a párom betenni. Több mint Fél éve nem szexeltünk. Én eleve szűk vagyok de most gyakorlatilag olyan szűk lettem hogy párom Be se fér. Pedig nincs nagy se vastag pénisze. Egyszer ha sikerült talán a makkot be tennie de az egyik probléma az volt Hogy olyan szűk a vaginám hogy a páromnak fájt és mikor be szerette volna tolni a "többit" akkor meg ki csúszott következő neki futásra meg már semmi sem ment be.. A pénisz kő kemény volt szóval nem ezzel volt a probléma. Az újjazást nekem fáj és kellemetlen szóval esélytelen hogy így tágítson a párom. Nem tudom hogyan lendüljünk ezen túl. Mert kívánjuk egymást én is fel voltam tüzelve nedves is voltam elég rendesen. Az egész testem égett és bizsírgett a vágytól. De egyszerűen nem ment. Pedig annyira szerettem volna Örömet okozni neki. Természetesen segítettem neki másképp de akik szeretik a szexet azok tudják hogy nem ugyanaz a kettő. 23 L

#szex #szülés #terhesség #császármetszés #6 hét gyermekágyi vérzés.
2017. márc. 1. 09:58
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásokért, gyorsan pötyögtem a telefonon és nem figyeltem.
2017. márc. 1. 10:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Menni fog, próbálkozzatok szorgosan.
2017. márc. 1. 10:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Baba mellett nem egyszerű. Eddig 2x próbáltuk. De nem ment :(
2017. márc. 1. 10:38
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Ha csàszàrral született a baba akkor mitől lettél szűkebb odalent?

Csàszàrnàl tudtommal nem varrnak a hüvelynél.

Mert hüvelyi szülésnél előfordul hogy kicsit szűkebb leszel utàna.Nàlam is igy volt.Ügyesen varta a doki.és természetes hogy szülés utàn furcsa es fàj egy ideig.De idővel tàgulni fog.ha nem akkor meg kell nézetniborvossal nincs e màs baj.

2017. márc. 1. 14:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Válaszoló. Olvass figyelmesen. több mint Fél éve nem szexeltünk ez elég ahhoz hogy össze szűküljön a vaginám. Utoljára 2016 júliusában szexeltünk párommal most 2017 március van. Eltelt 8 hónap az utolsó szeretkezés óta..
2017. márc. 1. 14:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pózokban próbáltátok? Talán legjobb ilyenkor a misszionárius, vállig felhúzott térdekkel. Síkosító játszik?
2017. márc. 2. 13:36
 7/19 A kérdező kommentje:
Misszionárius. A többi pózt nem bírja a császáros sebem még. A síkossággal nincs gond.
2017. márc. 2. 18:45
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj, de sexmentesség miatt bem szűkűl össze.....
2017. márc. 6. 09:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem haragszom. Viszont össze tud szűküni a vagina. Több nőgyógyász is mondta.
2017. márc. 7. 03:26
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
Ez számomra hihetetlen....
2017. márc. 7. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!