Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon kemeny szex terhesseg alatt/ vegen art a magzatnak?
Figyelt kérdés
A nagyon kemeny alatt azt ertem hogy gyorsan, es melyen csinaljuk. A paromnak 20 cm es a penisze es neha elgondolkodok hogy nem - e art a babanak?! Csak komoly valaszokat kerek !!!2020. jan. 9. 15:16
1/13 anonim válasza:
Szerintem annyira azert nem kellene durvan hogy gyorsan es melyen.
Be is verezhetsz vagy rosszabb esetben el is vetelhetsz! Nem vicc!
2/13 A kérdező kommentje:
A 39.heten ?
2020. jan. 9. 15:27
3/13 anonim válasza:
Az akkor nem vetélés de elhal a magzat (meghal a baba).
Az utcabelim sajnos 38. héten veszítette el a babáját mert mert elesett a jégen és pont fenékre esett. Azonnal bevérzett és a kórházban már nem tudtak segíteni.
Szerintem kicsit finomabban csináljátok,az akár jótékony hatással ia lehet.
4/13 A kérdező kommentje:
Ertem es Köszönöm !
2020. jan. 9. 15:36
5/13 cseppszi válasza:
az anál elvileg a terhesség utolsó napján is csinálható az nem érintkezik úgy közvetlen a méhszájjal és a baba se lesz úgy "meglökdösve" De amúgy az érzéseiteket nektek kell érezni mi a jó és meddig.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az anal hive....
2020. jan. 9. 16:32
7/13 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy nem javasolják a szexet már a vége fele. Nagyon is árthat a babának. Gondolj bele milyen érzékeny kis lény. Egy kis ütés a hasra vagy ahogy írták, elesés is maradandó károkat okozhat rosszabb esetben
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem maganorvosom van , kerdeztem tole , azt mondta hogy elejetol a terhesseg vegeig akar a szules napjan is megengedett. Utana is olvastam es allitolag mindent szabad hacsak az orvos valamilyen eü.i problema miatt nem tanacsol el a szextol. A kerdes inkabb csak a behatolas melysegere iranyult. Neha felek hogy tul melyen eleri a mehszajamat
2020. jan. 9. 18:33
9/13 anonim válasza:
39 hét igencsak a vége nem? Húsz centis tömőfával, hatalmas hassal tényleg szükség lehet a vad töcsökre.
10/13 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2020. jan. 9. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!