Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek már nem kíván engem?
Nem panaszkodni és partnert keresni jöttem ide. Privát üzeneteket sem kérek!
Viszont már végső elkeseredésemben az ittenieket kérdezem.
A férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Ő 40 éves én pedig 29 vagyok.
Elég sűrűn fordul elő, hogy "fáradt" és nincs kedve szexelni.
Nekem mostanság eléggé megnőtt a libidóm. Többször volt már olyan, hogy mellette maszturbáltam, nyögdécseltem, meséltem neki a vágyaimról, hogy mi esne jól. Mondtam neki, hogy hátulról kívánom vagy éppen lovaglóban. És SEMMI! Még csak hozzám se nyúlt. Fel sem állt neki. 40 évesen korainak tartom ezt még.
Én annyira vágynék egy szenvedélyes, érzéki dugásra, ő viszont nem igazán lelkes.
Biztos vagyok benne, hogy nincs senkije.
Ennyire alacsony lenne az igénye? Vagy miért nem izgatja ha pl mellette élvezek el? Én 1000% biztos vagyok benne, hogy más pasi már rögtön rám vetné magát.
Arról is beszéltem neki, hogy annyira szeretném, ha nyalna orgazmusig. De ő erre "lusta" ergo sosem várja ki hanem szerintem megunja. Persze én sem izgulok úgy fel mert frusztrál, hogy még mindig nem tudtam elmenni, ő meg már biztos unja. De ennek nem így kellene lennie.
Én bármikor sőt bárhol lesz.pom őt, bár ezt sem nagyon engedi mert "meglátnak"
Úgy érzem én mindent megteszek, de nem hozom lázba. Pedig isten bizony, ma is kettő férfi fordult utánam, tudom mert észrevettem. Szóval nem vagyok rossz nő. Kövér se vagyok, adok is magamra, és mégis ez van.
Mondjátok, mit tegyek?
Nem a kora a probléma az biztos.
Valószínűleg valami lelki dolog.
Én nem mondok le ilyen könnyen a dolgokról. Nem csak ebben, semmiben.
Ha a 30. szülinapomig nem rendeződik a helyzet, utána lépni fogok. Mert ahhoz meg tényleg fiatal vagyok, hogy ne szexeljek úgy igazán. Köszönöm Mindenkinek!
Ha ez segít, barátnőmmel 2 éve lesz, hogy járunk, 3 éve ismerjük egymást és 1 éve élünk együtt. Kb. havonta van szex és még 40 évesek sem vagyunk, 35-38 köztiek. Nem arról van szó, hogy nem kívánnánk, reggeltől estig dolgozunk basszátok meg és nincs rá energiánk. Félreértés ne essen, a szex csodás. De elarulok valamit: amikor valakit már hosszabb ideje ismersz, mi több, együtt is éltek, megszokottá válnak dolgok, napi rutin stb. Nem arról van szó, hogy nem találod vonzónak a másikat (vagyis ez szerintem ritka ebben az esetben), egyszerűen a hétköznapi gondok, dolgok, meló, hogy ismered már minden rezdueleset, elviszik a fókuszt a szexről. Valahol tudni kell elfogadni azt, hogy az élet nem a szexről szól, persze fontos része, kell is, jó is, de egy idő után már a szeretet veszi át a vágyak helyét. S ekkor lép színpadra a hűség. Itt döntöd el, hogy bár kissé megkopott a vágy egymás iránt, kitartasz mellette, mert Ő sokkal többet jelent Neked, mint pár halk suttogás, sóhaj, nyögés. Ő a Társad. Ha ezt nem tudatosítod magadban, meg fogod csalni azért, hogy pillanatnyi elismerésre tegyél szert valaki mástól, aki egyébként lehet, hogy még addig sem húzná melletted, mint akit megcsalsz. Ez a vágy illúziója, hogy elhiszed, más majd jobban, hosszabb ideig hordoz a tenyerén, ám a valóság az, hogy erre nagyon kicsi az esély. Arra is gondolni érdemes, ha a Társaddal történik bármi baleset, betegség és többé már nem lenne képes veled ágybabújni, ugyanúgy megcsalnád vagy kitartanál mellette?
Tedd mérlegre: mi a fontos neked? Az életben elismerjen, tiszteljen, szeressen és csak nagy ritkán szeretkezzen veled, vagy gyakorta az ágyadba bújjon, de lehet, hogy cserébe nem ismer el, nem tisztel, nem szeret, vagy csak kevésbé. A testi szerelem a fontosabb vagy az, hogy lelki közösséget, szövetséget kötöttetek?
#27 Szívesen elolvasnám ezt a kommentedet veled együtt, 10 év múlva.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen az általad leírt mókuskerék hajtás, viszont szeretnélek figyelmeztetni, hogy a legritkább esetben működik hosszú éveken át. És ha nem te vagy az, aki félrenéz akkor majd a párod. Szóval őszintén mondom néha állj meg, maradj csendben, lépj hátra egyet és nézz rá, ugyanúgy csillog a szeme? tényleg bírja és akarja azt amit te diktálsz?
27-nek köszönöm a kifejtést.
Én azt gondolom erről, hogy valóban ritkul a szex egy idő után a párkapcsolatokban, és ez normális is.
Viszont nálunk a drága férjem nem fáradt este 10-ig tvzni, nem fáradt kimenni hajnalok hajnalán horgászni, de ha a felesége ott nyöszörög mellette akkor csak ásítozik és közben nyomja a telefont. Kissé rombolja a nőiességemet így ennyi idősen...
Feltételezem, a Te feleséged csinálná ezt melletted, suttogna a füledbe, simogatna akkor azért csak lenne reakció.
27-nek: most olvasom újra és jól látom, hogy havonta van szex?
Ez komoly? Nem igényled többször Te sem? Vagy esetleg mástól igényled/igényelnéd? Számomra ez hihetetlen hogy egy 40 alatti férfi havi egyszerivel megelégszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!