Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek már nem kíván engem?
Nem panaszkodni és partnert keresni jöttem ide. Privát üzeneteket sem kérek!
Viszont már végső elkeseredésemben az ittenieket kérdezem.
A férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Ő 40 éves én pedig 29 vagyok.
Elég sűrűn fordul elő, hogy "fáradt" és nincs kedve szexelni.
Nekem mostanság eléggé megnőtt a libidóm. Többször volt már olyan, hogy mellette maszturbáltam, nyögdécseltem, meséltem neki a vágyaimról, hogy mi esne jól. Mondtam neki, hogy hátulról kívánom vagy éppen lovaglóban. És SEMMI! Még csak hozzám se nyúlt. Fel sem állt neki. 40 évesen korainak tartom ezt még.
Én annyira vágynék egy szenvedélyes, érzéki dugásra, ő viszont nem igazán lelkes.
Biztos vagyok benne, hogy nincs senkije.
Ennyire alacsony lenne az igénye? Vagy miért nem izgatja ha pl mellette élvezek el? Én 1000% biztos vagyok benne, hogy más pasi már rögtön rám vetné magát.
Arról is beszéltem neki, hogy annyira szeretném, ha nyalna orgazmusig. De ő erre "lusta" ergo sosem várja ki hanem szerintem megunja. Persze én sem izgulok úgy fel mert frusztrál, hogy még mindig nem tudtam elmenni, ő meg már biztos unja. De ennek nem így kellene lennie.
Én bármikor sőt bárhol lesz.pom őt, bár ezt sem nagyon engedi mert "meglátnak"
Úgy érzem én mindent megteszek, de nem hozom lázba. Pedig isten bizony, ma is kettő férfi fordult utánam, tudom mert észrevettem. Szóval nem vagyok rossz nő. Kövér se vagyok, adok is magamra, és mégis ez van.
Mondjátok, mit tegyek?
Elég vacak helyzet. Mindig ilyen volt?
A leírtak alapján veled nincs (nem lehet) gond.
Stresszesnek stresszes a munkája ráadásul náluk is év végi hajrá van, csak itt az a szomorú, hogy ez nem csak most van így. Mármint a szex terén.
Én csak nőnek szeretném érezni magam, érezni akarom, hogy kívánnak, akarnak engem. De így azt érzem,hogy csak egy gép vagyok aki elvégzi a háztartást és ennyi.
Nem voltunk nyáron mert mi ősszel és tavasszal szoktunk elmenni hosszú hétvégékre. Most is voltunk ősszel, olyankor azért kicsivel jobb a helyzet, de olyankor is akkor szexelünk ha neki épp megjött a kedve, nem akkor ha én elkezdem pl simogatni. Mert neki ha nincs kedve akkor fel se áll neki. Hiába cumizom vagy bármi. Nem akarok mélyebben belemenni ezekbe, de annyi a lényeg, hogy nincs mit meg nem adnék neki az ágyban és szerintem az életben is.
Intettek a korkülönbség miatt sokan, dehát úgy voltam vele, 11 év azért még a normál kategória ráadásul 40 évesen kurvára meg kéne hogy dugjon ha olyanokat csinálok, amiket.
Mondtam, hogy nem kérek privátot mert nem azért jöttem ide. Nem fogok válaszolni, ide írjon aki szeretne, nem ismerkedni jöttem.
Dehogy született, de pont ez az, hogy még csak a testem sem változott meg. De ha meg is változna és szülnék egy gyereket, onnantól kezdve selejtes nő vagyok? Mert kicsit felszedtem? Majd leadom...
De nincs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!