Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 nap késés, rozsaszín váladék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 nap késés, rozsaszín váladékozás és görcsök?

Figyelt kérdés
Kerlek nyugtassatok meg hogy nem lehet terhesseg jele. Nem volt aktus, petting es kozos furdes, ujjazas is volt, nagyon max elovaladekos lehetett az ujja es mas nem. Kerlek segitsetek nagyon nagyon parazok

dec. 3. 14:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen igen, probalom nyugtatni magam, csak az a gond par cseppnel nem is jon tobb, es ez zavar hogy megis nem csinaltuk nehogy baj legyen es most meg ugy erzem az lesz a vege hogy baj van. Mert ilyen sose volt meg
dec. 3. 16:01
 12/14 he84 ***** válasza:
Oké kérdező, értem. De ez nem segít, leírtam mindent, hogy mit érdemes tenned, a teszt vétele, megcsinálása is kéne. Na de már írtam részleteket, ne pánikolj és hajrá! Ennyi!
dec. 3. 16:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Most random hánytam egyet, ugyhogy inkabb tesztelek valamikor
dec. 5. 22:44
 14/14 he84 ***** válasza:
Nem valamikor (az nagyon tág idő), hanem mielőbb kell 1-2 napon belül. De ennyi, már mindent leírtam korábban.
dec. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!