Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 nap késés, rozsaszín váladékozás és görcsök?
Figyelt kérdés
Kerlek nyugtassatok meg hogy nem lehet terhesseg jele. Nem volt aktus, petting es kozos furdes, ujjazas is volt, nagyon max elovaladekos lehetett az ujja es mas nem. Kerlek segitsetek nagyon nagyon parazokdec. 3. 14:00
2/14 anonim válasza:
Bizony lehetsz. Miért baj? A babák cukik.
3/14 anonim válasza:
Nem valószínű, de esett már teherbe elovaladektol no.
5/14 anonim válasza:
A Doma Gergő, és a Zselyke Dóra közül válasszatok... nagyon de szép nevek.
6/14 A kérdező kommentje:
Pici piros jon es az is csak akkor ha elmegyek mosdoba
dec. 3. 14:47
7/14 he84 válasza:
Ez még nem jel arra, hogy terhes vagy kérdező. Hidd el, saját tapasztalatból mondom. Én és a barátom mindig védekezünk jól odafigyelve, még soha nem volt egyetlen baleset se 5 év alatt (ennyi ideje vagyunk együtt és ismerjük egymást) és mégis többször volt olyan, hogy 2-3 napot, ritkábban 1 hetet is késett a mensim, volt hogy nekem is gyengén, nehezen jött meg az eleje kicsit rózsaszínes színnel szintén, mégse voltam soha terhes. A kis rózsaszínes csak annyit jelent, hogy még épp nagyon gyenge a mensid eleje, de idővel pirosabb és erősebb lesz, nem kell aggódnod. Bár azért előváladékos ujjazástól is teherbe lehet esni, csak nagyon kicsi eséllyel. Máskor figyeljetek oda sokkal jobban és csakis tiszta kézzel legyen ujjazás, remélem tanultatok belőle. Azért a bizti kedvéért menjél el tesztet venni, ha attól jobban megnyugszol. Na de elmondtam amiket, nagy eséllyel nem vagy terhes.
8/14 he84 válasza:
És még annyi, hogyha barnás színű, az sem jelent se terhességet, se egyéb bajt, az csupán több levegővel érintkezett oxidálódott vér. Ilyen is megeshet mensi elején, végén is.
9/14 A kérdező kommentje:
Halvany rozsaszin es pici piros kevereke, es ez is csak akkor jon ha mosdoba megyek. Es a mellem se duzzadt fel ahogy szokott mensi elott. Direkt nem csinaltuk nehogy baj legyen es most meg ez a vege…
dec. 3. 15:39
10/14 he84 válasza:
Figyelj kérdező, leírtam mindent, ennél jobbat és többet nem lehet segíteni. Ott írtam a javaslatokat is. Plusz a mellek nem mindig duzzadnak fel mensikor, most azért szúrtad ki, mert az izgulás miatt erre hegyezed a figyelmedet. És elmondtam azt is, hogy mit tehetnél baj ellen, szerintem olvasd el újra figyelmesen és próbálj megnyugodni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!