Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extra szexuális vágy azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra szexuális vágy azok után is hogy lefekudtunk.Nem lehetünk együtt ,de már ha rám néz attól felizgulok.Hogyan lehet a vágynak parancsolni?

Figyelt kérdés
Nagy értékrend beli különbségek,más jövőkép (neki mondjuk nincs is),szegény és nem is akar ezen változtatni,és még sorolhatnám ami miatt nem működne,de egyszerűen amit ki vált belőlem az még soha senkinek nem sikerült.Vágyok rá ,az érintésére,hogy újra együtt legyünk.22/L
dec. 3. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem találkoztok idővel elmúlik.
dec. 3. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak a szívemet dobom eléd!
dec. 3. 09:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ugye rólam van szó? Én is vágyom rád.
dec. 3. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy találkozunk mert nem kikerulheto.
dec. 3. 09:14
 5/10 cinderella_ ***** válasza:
Csak vigyázz, nehogy teherbe ess, mert akkor soha nem vakarod le magadról. A vágy el fog múlni.
dec. 3. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Sehogy a vàgy a legerősebb..
dec. 3. 09:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Elég erős a vágy igen es én mióta élek eddig ilyet nem tapasztaltam

De már elég lenne egy szimpla ölelés is,talán ez több nem?

dec. 3. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik ne izgulj.
dec. 3. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Beleülsz azt kész ennyi. A szex az csak szex.
dec. 3. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Elmulik. Nekem is volt ilyen pasi az eletemben. Legjobbakat vele szexeltem,olyan eros vagyat ereztem,hogy fejben levetkoztettem civilben. A farka fel masodperc alatt kemeny lett a nadragjaban,mikor csak hozzaertem.

Nekem az kellett,hogy ne lassam. Ha ujra itt lenne,megint megtennénk.

A vehemenciank is azonos volt,mukodott aminek kellett.

Ilyen osztonos, allati vagyat sosem ereztem,nem is tudom kontrollalni igazan. Elkerultunk egymastol,azota csillapodott. De ha ranezek 1 fotojara,azert...

Szoval aterzem. De szolok. A jo szex addiktiv es konnyen azt hiheted,szerelmes leszel a pasiba,holott "csak" a szexeléseitekbe es a farkába zugtal bele

dec. 3. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!