Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban, házasságban élő nők, anyukák akik 10-15 éve együtt vagytok legalább párotokkal milyen a szexuális életetek ? Bennetek van vagy vágytok másra, más izgalmakra ?
Figyelt kérdés
ma 20:03
2/10 anonim válasza:
Privátozók: mi a nem világos azon, hogy “privátot nem kérek”?
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért szólsz hozzá mikor tudod hogy 100-an fognak írni
ma 20:25
5/10 anonim válasza:
10-15 év után a kapcsolatok 90%-a minimális szexet tartalmaz már.
6/10 anonim válasza:
Ugyanúgy kívánom a párom mint kapcsolat elején.
2 gyerek.
Bár nálunk van intimitás is nemcsak szex 17 év után is…
Meg játékok, móka, amivel nem válik unalmassá sem az élet sem a testiség.
7/10 anonim válasza:
9 év után tudok nyilatkozni, teljesen rendben van minden. Szerintem sokan rontják el ott, hogy már az elejétől nem igazán jó a szex, de nem akarják belátni. Így persze, hogy idővel csak nyűg lesz. De ha valami működik az elejétől, oda figyelünk egymásra, és nyitottan állunk egymáshoz, akkor fenn lehet tartani az érdeklődést. Gyerekünk nincs, nem is lesz (lehet valhol ez is segít a témában).
8/10 anonim válasza:
Már évek óta nincs szex. Én egyfolytában szexelnék, de a férjemnek már nincs igénye semmire. Sem egy puszi, sem egy ölelés, semmi. Külön hálószobában tengetjük az estéinket. Közel a 40-hez már nem fogok senkit találni.
9/10 anonim válasza:
#8 ebben azért nem lennék biztos, hogy ne találnál olyat akivel működne a kémia.
10/10 anonim válasza:
#8 szerintem már ajánlatok tömkelegével küzdesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!