Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteróként volt bármi fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként volt bármi fiús szexuális élményed?(maszti együtt, stb)

Figyelt kérdés
Hatott ez rád valahogy? Letagadod? Nekem a suliba 4 fiú osztálytársam volt a gimibe. Osztálykiránduláson minden este kivertük együtt az első 2 évben. Aztán elhalt a dolog. Érdekes kis farok méregetés volt. Kinek mekkora, mennyi a spermája stb. Vagy legalábbis én így éltem meg. Nem gondolom meleg dolognak. Mégis ha szóbakerült valaha mindenki kb úgy kezelte holott ők is benne voltak és nem melegek.
nov. 27. 12:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Heterok nem csinálnak ilyet. 👍
nov. 27. 12:05
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk is volt ilyen.

Én nem tagadom le, de sokan igen.

Mindenki hetero életet él.

Egy srácról tudok hogy biszex és én is annak tartom magam.

Viszont ennek semmi köze a történteknek.

Attól hogy kiverik együtt a kamaszol, nem feltétlen jelenti azt, hogy biszexuálisok, vagy melegek.

nov. 27. 12:10
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Volt ilyen,nagyjából ugyanaz mint amiket írtál.Sosem tagadtam,de a többség igen.
nov. 27. 12:12
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Engem egyszer úgy bszott át a csaj akit fűztem, hogy házibuli a mondta, hhox menjek fel a szobába csinál nekem valami felejthetetlent. Korom sötét volt , szopas után fel kapcsolta a lámpát és egy pasi volt …
nov. 27. 12:14
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Hagytam a masszőrnek hogy kiverje.
nov. 27. 12:21
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
Heteroként hogy érnék fiúhuz? Kevered a fogalmakat.
nov. 27. 12:34
 7/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem keverik, csak azt hiszi hogy minden pasi elfojtja a homár vágyait. Pedig többsegünk nevében (heterók) mondhatom, hogy undorodom a gondolattól is. Még amikor 2F-1L felállásban dugtunk egy-egy alkalmas cafkát, akkor is kifejezetten vigyáztam, hogy ne érintkezzek a másik pasival.
nov. 27. 12:55
 8/23 anonim ***** válasza:
30%

Egy klasszikust idézve: "de b.zulás az nuku" 😅

Aki hetero az nem csinál ilyet, aki belemegy az legalább "nyomokban" biszex (az más kérdés, hogy utána tovább megy-e, vagy inkább elfojtja magában)

nov. 27. 13:25
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egyik munktarsam szexelni akart velem, mondtam neki felejtse el
nov. 27. 14:57
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

Üzenem a rengeteg hetero alfahímnek, a szexialutás ennél sokkal összetettebb és bonyolultabb.

Ami nem zárja ki sem az egyik, sem a másik oldalt.

A kinyilatkoztató baromságokat meg felejtsük el.

nov. 29. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!