Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők között is előfordul, hogy vágyna szexre de hosszú ideje nem volt együtt senkivel?
Jelen.
Nem fekszek összebárkivel. Aki az ágyamba kerül annak valamilyen szinten különlegesnek kell lennie.
A maga módján igen.
De én nem vagyok kisegítve azzal, hogy összejövök egy önző alakkal, együtt töltök vele 1 max 2 órát és soha többet nem látom.
Sajnos ettől nekem több kell. A férfiak nagy része (tisztelet a kivételnek) nem akar energiát belefektetni a kapcsolatba/szexbe.
Tudom, hogy meg fognak kövezni érte, de úgy gondolom, hogy az a nő aki valóban szexelni akar, az fog is. Aki viszont relatíve sokáig nem jut eme élvezethez az magának köszönheti.
A mostani szexorientált világban már nincs sok igény randikra ahol meg lehet ismerni a másikat és el lehet bukni ha éppen gügye az egyik fél. Tehát rövidebb az idő az ismerkedésre ezáltal sokkal több esetlen ember jut el a szexig. És ha a nagy számok törvénye alapján se jut a nőnek semmi, akkor vele van a baj. Vagy kívül, vagy belül, fejben.
Én tennék energiát az ismerkedésbe bőven. Csak épp évek óta nem kellek senkinek sem🤣
Kedves 8as!
Sajnos nem úgy nézek ki ahogy szeretnék... pedig nem zabálok egész nap a tv előtt!
De emiatt (meg más okokból is) elég kevés az önbizalmam
Remélem, h egyszer majd elérem azt, h végre tetszen amit a tükörben látok! (Igaz emiatt meg attól félek, h addigra öreg leszek, de ez van)
Úgyhogy abban igazad van, h vhol baj van velem (ez esetben kívül) de ha elolvasod a kérdést, akkor rájössz, h NEM azt kérdezte a kérdező, h miért nem jutok szexhez, hanem, h nők között is előfordul-e...
Amúgy engem is meg lehet kövezni, de az agyamra megy, h a pasik mindig azt írják, h minden nő jut szexhez ha akar
Ugyanúgy van olyan férfi is akinek minden ujjára jut egy-egy nő.
A "menő" srácoknak is ugyanazok a nők tetszenek, meg a "nem menőknek" is
Az olyanok mint én meg nem kellenek senkinek
Ja és a nagy számok alapján több nő él a földön, mint férfi. Szóval ha kiszámolod, akkor lesz olyan nő, akinek nem jut pasi
7es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!