Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteróként volt bármi fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként volt bármi fiús szexuális élményed?(maszti együtt, stb)

Figyelt kérdés
Hatott ez rád valahogy? Letagadod? Nekem a suliba 4 fiú osztálytársam volt a gimibe. Osztálykiránduláson minden este kivertük együtt az első 2 évben. Aztán elhalt a dolog. Érdekes kis farok méregetés volt. Kinek mekkora, mennyi a spermája stb. Vagy legalábbis én így éltem meg. Nem gondolom meleg dolognak. Mégis ha szóbakerült valaha mindenki kb úgy kezelte holott ők is benne voltak és nem melegek.
nov. 27. 12:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

A hetero csak nokkel foglalkoznak

Az hogy valaki heteronak vallja magat kozbe fiukkal is szexel az o szegyene mert biszex csak nem meri bevallani magának

nov. 29. 07:35
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Biszexnek es melegnek lenni nem szégyen! Fogadjuk már el.

Nem lesz senki több attól, hogy nőkkel vagy csak nőkkel szexel. Míg kevesebb, ha férfiakkal is. Mindenki azzal szexeljen, akivel élvezi.

El kellene már ezt fogadni, mert sok ember életét tönkreteszi a kínos macsóság!

nov. 29. 08:38
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

A tarsadalom meg úgy gondolja hogy ha ferfi szexel ferfival az ferfiatlan, megalazo stb

Aztan mondogasd csak nekik hogy nem szégyen

El vannak itélve, ki vannak kozositve

A társadalom szemébe bizony szégyen, ha tetszik, ha nem

nov. 29. 09:21
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Az a társadalom baja, hogy mit gondol.

Az meg az en boldogsagom, hogy kivel mit élvezek.

A tarsadalomnak semmi köze hozza.

Gyulolkodjon csak mindneki.

Neki lesz rossz.

nov. 29. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Heteróként csak néztem fiúkat pisilés és átöltözés közben, majd jött az alkalom és kivertük együtt, ezután azt hiszem biszex lettem, ki is vertem másnak.
dec. 13. 06:18
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Azelott is biszex voltal ha nezegetted oket
dec. 13. 07:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálunk általános suliban nagy divatja volt ennek. 11 fiú volt az osztályunkban, ebből 8-an vertük közösen. Nem egyszerre 8 srác, hanem különböző párosításokban és alkalmakkor. Általában ketten vagy hárman, de volt olyan is amikor négyen vertük együtt. Nyári táborban is 9-11 évesen összejött egy társaság, voltunk 5-6-an. Egymásnak mutogattuk, összehasonlítgattuk kinek szörös már, kinek mekkora stb.
dec. 14. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
A kis ratyik ha osszejonnek 🤣🤣
dec. 14. 16:02
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha ez igaz... Az kemény.

dec. 14. 16:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez a generacio mar ilyen, sok a buza..
dec. 17. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!