Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy sportolóval?
Figyelt kérdés
Eddig barátaim nem voltak tul sportosak, inkabb picit mackosabbak.
Most összejöttem egy sráccal, aki félmaratonokat fut, úszik, edz otthon stb.
Nem kigyúrt, de nagyon szépen sportos.
Várható, hogy ez kihat a szexuális életre is?
Tényleg kezdő vagyok, ezért ez a kérdés:)
18/L
dec. 3. 07:55
2/10 A kérdező kommentje:
Ahogy beszéltünk róla meg simogattam, nem vékony.
dec. 3. 08:11
3/10 A kérdező kommentje:
Akarom mondani: nem kicsi, nem vékony.
dec. 3. 08:11
4/10 anonim válasza:
Kihat rá, sokkal jobb vele és kényelmesebb is. Jobban is bír. Nekem volt tapasztalatom sportos, izmos lánnyal és abszolút nem sportos eltunyult lánnyal is, a sportossal mérföldekkel jobb volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Esztétikilag már tudom, voltunk együtt úszni... Már a látvány is elég volt :)
dec. 3. 09:32
7/10 anonim válasza:
2 ilyesmi férfivel voltam. Az egyiknek nevetséges volt a teljesítménye, max 20 perc egy menet, a másodikhoz már nem volt kedve, nem állt neki keményen. A másik tökéletes, bírja órákig, több menet is megy neki, fél óránál a legrövidebb is hosszabb.
8/10 anonim válasza:
Jobb, mint egy lihegő, agyon izzadós apa testűvel...
Hajrá!
9/10 Rex Hunter válasza:
Őszinte leszek: Ez nem függ össze a teljesítménnyel!! Ha a pasinak volt megfelelő partnere, akivel beletanult a dologba ès tudja használni rendesen, képes késleltetni az orgazmust is jó technikàkkal akkor a mennyekbe fog repíteni. Ha viszont soha nem volt pàrja, azt sem tudja hova tegye, mit és hogyan csináljon, akkor 2 perc alatt el fog sülni vagy rossz esetben még aktus előtt is akàr. Ez utóbbi esetben eléggé csalódott leszel. Ez ügyben jobb mindent tudni és nem fog meglepetés érni!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Megtörtént. Frenetikus volt 🥰😍
dec. 6. 13:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!