Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy férjezett, anyukánál?
Figyelt kérdés
A csaj még nincs 30, 3 gyereke va, és egy férje, aki elhanyaolja. A csajszi munkanélküli, és a napjai nagy részét gémerkedéssel (agresszív, lövöldözős játékokkal játszik órákat, csapatjátékban) tölti. (Amig a gyerekek iskolában/oviban vannak, a férj pedig dolgozik.) Annyira kiéhezett érzelmileg, hogy a bókoktól elalél (nagydarab, önbizalom hiányos, de elég azt mondani hogy szép vagy, és elalél) és mondta elkezdett érezni irántam valait, de ő hűséges típus, holott még gémerkedés közben, tini fiúk bókjait is szivesen veszi. Én meg szívesen meg...nám, de nem tudom va-e nála esélyem, mert annyira hajtogatja hogy ő hűséges tipus. Szerintetek van esélyem arra, hogy párszor lefektessem?dec. 2. 16:48
11/21 anonim válasza:
Férjes nőkre? na az ilyeneket basznám pofán
12/21 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy alkalmatlan alkalmira, sőt szerintem be is tudnád cserkészni. Egyszerűen a leírásod alapján (nagydarab, napjait a számítógép előtt töltő, munkanélküli csaj) számomra nem egy vonzó/igényes nő képe jelent meg, így engem nem hoz lázba.
13/21 anonim válasza:
Semmi esélyed sincs, ha egy pici is lenne akkor már ezt nem kellene itt megkérdezned.
De mi lenne ha beszélgetnél vele és abból már sok mindent megtudnál.
Egyébként hogy ezt itt megkérdezed meg el mondod másnak is, ezt megérzik a nők és lehet ezért nincs esélyed.
Neki nem hiányzik hogy eldicsekedj vele fűnek fának.
Ha normálisan viszonyulnál hozzá akkor azt megérezné és talán lenne esélyed.
14/21 A kérdező kommentje:
13-as játssza a szende szüzet, hogy ő becsületes, hűséges feleség, holott tinikbe is beleszeret online.
dec. 2. 22:09
15/21 anonim válasza:
Akkor a tiniket szereti, te már öreg lennél neki.
16/21 anonim válasza:
Menj be hozzá egy délelőtt és tegyél egy próbát.
17/21 A kérdező kommentje:
16-os nem lehet, mert online csapatjáték van.
dec. 3. 10:33
18/21 anonim válasza:
Kérdező: 16-os vagyok. Ezek szerint te arra vársz, hogy majd ő jelentkezik nálad és könyörög a testedért. Jobb is ha maradsz és kivered magadnak.
19/21 A kérdező kommentje:
18 hol élsz te🙈 a csaj mond le mindent mert a gépen gémerkedik.
dec. 3. 18:17
20/21 anonim válasza:
Nekem 2 gyerek melett egy filmet nincs időm megnézni, csak hétvégén, ő meg érkezik játszani. Valamit nagyon tud a nő 🤔.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!