Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy anyukának bejönek a fiával egykorú srácok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt 18- 19 éves fiúkra.2019. aug. 28. 07:41
1/15 anonim válasza:
Nagyon sok van ilyen.
Csak normális keretek közt lehet ezt csinálni.
Mert volt egy ismerősöm akinek a fia barátjával kezdett ki az asszony és öngyilkos lett miatta .
2/15 anonim válasza:
Szerintem közel sem olyan gyakori, mint az, hogy apukáknak bejönnek a lányukkal egykorú csajok.
Mondom ezt ffi-ként.
3/15 anonim válasza:
Nők esetében kisebb az arány sokkal!
4/15 A kérdező kommentje:
És olyanok vannak akiknek a fiuk is bejön?
2019. aug. 28. 07:59
5/15 anonim válasza:
A nők minél férfiasabb férfit akarnak, ilyen korban, hozzájuk közel állót, a pasik akarnak fiatalabb csajt... 20on 10en évest...
6/15 anonim válasza:
A fiam 23 éves, a titkos kapcsolatom 29. Nem gyakori, részemről is egyszeri volt a történet. A kapcsolatomról senki nem tudott a barátnőmön kívül, és a srác sem tudta pontosan hány éves is a fiam.Mindketten igyekeztünk a témát kerülni.
7/15 anonim válasza:
Vannak a fiamnak helyes barátai , de még kisfiuk a szememben
8/15 anonim válasza:
Szerelmes lettél a haverod anyjába? :D
9/15 anonim válasza:
Szerintem én ilyen leszek a negyvenes-ötvenes éveimben, mert már most is a nálam fiatalabb, gyermekien bájos fiúk a kedvenceim. (De a saját fiammal nem akarnék szexelni.)
10/15 anonim válasza:
Én is bejövök a haverom anyjának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!