Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, ha szexuálisan engem vagy a velem egykorú, vagy egy kicsit fiatalabb lányok vonzanak? Az idősebbek nem.
Sok fiút vonzanak a 30-40 évesek, de engem egyáltalán nem, csak a 17-21 évesek. Én 21 vagyok.
Ez baj, vagy az a baj akit az idősebb nők vonzanak?
Azért vonzanak a fiatalabb korúak, mert még nem élted ki a gyerekkori szexuális vágyaidat.Ergo keveset szexeltél tizenéves korodban.Ez tök normális. Majd eljön az idő, mikor a saját korosztályod sokkal jobban fog vonzani egyéb más dolgok miatt is, mint a kinézet, külsőségek.
F36
van ilyen.
fiatalként is a 18-22 környéki női test volt számomra a legvonzóbb,meg 40 évesen is.
mondhatni logikus mert ebben a korban a legszebb egy nő.
ha sportolnának ez kitolható lenne sokkal tovább,de mivel a nők irtóznak az edzéstől ezért nincsen miről beszélni.
Persze,hogy normális,engem sem érdekelnek az idősebb pasim. 18-22 éves férfiak tetszenek nekem is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!