Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem egy férjezett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy férjezett, anyukánál?

Figyelt kérdés
A csaj még nincs 30, 3 gyereke va, és egy férje, aki elhanyaolja. A csajszi munkanélküli, és a napjai nagy részét gémerkedéssel (agresszív, lövöldözős játékokkal játszik órákat, csapatjátékban) tölti. (Amig a gyerekek iskolában/oviban vannak, a férj pedig dolgozik.) Annyira kiéhezett érzelmileg, hogy a bókoktól elalél (nagydarab, önbizalom hiányos, de elég azt mondani hogy szép vagy, és elalél) és mondta elkezdett érezni irántam valait, de ő hűséges típus, holott még gémerkedés közben, tini fiúk bókjait is szivesen veszi. Én meg szívesen meg...nám, de nem tudom va-e nála esélyem, mert annyira hajtogatja hogy ő hűséges tipus. Szerintetek van esélyem arra, hogy párszor lefektessem?
ma 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem van.Ahogy leírtad, puhítható. De ha c-típus, akkor vigyázz, mert a 4ik gyereket rádvarrhatja
ma 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennél biztos, de én bottal nem piszkálnám meg ahogy leírtad. Csak a bajod lesz vele.
ma 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy? A leírásból fiatalabbnak gondolnálak nála.

Tetszik is vagy csak a trófea, az élmény kell?

(amúgy én férjezett nőkre nem hajtok, számomra tabu ez a helyzet, de ez csak én vagyok)

Esély meg mindenre van, főleg egy ilyen helyzetben. De nyilván kettőn áll a vásár.

ma 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Idősebb vagyok nála. Par alkalmi szexen kívül mást nem akarok tőle. Rémisztő amilyen játékokkal játszik, meg hogy eleve gémerkedik gyerekek mellett. Szexen kívül másra nem találom alkalmasnak.
ma 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, az ilyen szexre sem alkalmas..
ma 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös miböl gondolod ezt?
ma 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!