Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy férjezett, anyukánál?
Figyelt kérdés
A csaj még nincs 30, 3 gyereke va, és egy férje, aki elhanyaolja. A csajszi munkanélküli, és a napjai nagy részét gémerkedéssel (agresszív, lövöldözős játékokkal játszik órákat, csapatjátékban) tölti. (Amig a gyerekek iskolában/oviban vannak, a férj pedig dolgozik.) Annyira kiéhezett érzelmileg, hogy a bókoktól elalél (nagydarab, önbizalom hiányos, de elég azt mondani hogy szép vagy, és elalél) és mondta elkezdett érezni irántam valait, de ő hűséges típus, holott még gémerkedés közben, tini fiúk bókjait is szivesen veszi. Én meg szívesen meg...nám, de nem tudom va-e nála esélyem, mert annyira hajtogatja hogy ő hűséges tipus. Szerintetek van esélyem arra, hogy párszor lefektessem?dec. 2. 16:48
1/21 anonim válasza:
Szerintem van.Ahogy leírtad, puhítható. De ha c-típus, akkor vigyázz, mert a 4ik gyereket rádvarrhatja
2/21 anonim válasza:
Ennél biztos, de én bottal nem piszkálnám meg ahogy leírtad. Csak a bajod lesz vele.
3/21 anonim válasza:
Te hány éves vagy? A leírásból fiatalabbnak gondolnálak nála.
Tetszik is vagy csak a trófea, az élmény kell?
(amúgy én férjezett nőkre nem hajtok, számomra tabu ez a helyzet, de ez csak én vagyok)
Esély meg mindenre van, főleg egy ilyen helyzetben. De nyilván kettőn áll a vásár.
4/21 A kérdező kommentje:
Idősebb vagyok nála. Par alkalmi szexen kívül mást nem akarok tőle. Rémisztő amilyen játékokkal játszik, meg hogy eleve gémerkedik gyerekek mellett. Szexen kívül másra nem találom alkalmasnak.
dec. 2. 17:48
5/21 anonim válasza:
Hidd el, az ilyen szexre sem alkalmas..
6/21 A kérdező kommentje:
5-ös miböl gondolod ezt?
dec. 2. 18:12
7/21 anonim válasza:
Szerintem lehet esélyed, bár így a leírás alapján nekem alkalmira sem kellene, de te tudod.
8/21 A kérdező kommentje:
7-es miért alkalmatlan még alkalmira is? Érdekel a véleményed.
dec. 2. 19:09
9/21 anonim válasza:
Azért hajtogatja, hogy mennyire hűséges, mert maga sem hiszi. Az ilyeneket könnyű elvinni, de csak személyesen. Irogatva tagadni fog mindent. Ha ott vagytok kettesben, még akkor is kéretni fogja magát és csak másodszorra fogja megfogni a farkad és csak másodszorra veszi a szájába. De megteszi és esküdni fog, hogy soha ilyen még nem történt vele, meg még eszébe se jutott, de már alig várja, hogy beverd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!